Eclipse ikväll

Att ta en joggingtur tidigt på morgon är det sämsta jag gjort! När jag hade sprungit ungefär 2 km var det totalslut på energin. Jag fick typ gå-springa resten. Så jag uppmanar er att inte göra det, jag vet, jag vet, dem säger ju att det ger så mycket mer av att träna på morgonen än på kvällen, men en sak jag glömde var att äta innan, haha. Så ät frukost före i sånna fall!

Vet ni vad jag ska göra ikväll? Jag ska gå på premiären av Eclipse, the twilight saga! Jag är lycklig.
Och om en vecka ska jag på handbollscup i 6 dagar, partillecup! hihi, nu är det mycket på G, det gillar vi!
Den här låten har jag tyckt varit bra sen typ mars! Men problemet är att jag har inte hittat vad den heter, haha! Men äntligen har ett mysterie fått sin ende.
Jag presenterar stolt:  Edward Maya & Vika Jigulina - Stereo Love

Frukosttips!

Istället för att bara slänga i sig det närmaste på morgonen som frukost, det smakar dåligt och man blir inte mätt, kan man gå ut i trädgården, plocka lite bär som t.ex. vinbär, blåbär, smultron m.m. Hälla upp Yoghurt i en skål och ha bären som flingor. Det smakar så mycket godare än t.ex dem där Special-K, dessutom är bären färska. Och jag svär man blir jättemätt. En sådan frukost brukar jag äta varje dag under hela sommarlovet.




Bilder från helgen

Bilder från helgen!


Haha, Anna ute i båten. Det blåste väldigt mycket!




Vackert!


Hehhe, det fanns många roliga hattar på ett ställe vi var på.




haha!












haha, Annas hem!


Mitt hem!


Haha, fint. Hänga gubbe..






Hahaha, jag ritade Anna utan att titta, fint!




Love






haha

Detta var ett litet urval av alla bilder .


Dagens låt


Mange Schmidt - Ledig

Rolig midsommar!

Hejsan♥

Det är väldigt dålig uppdaterig nu.

Igår: Vi åkte ut med båten igen, tog med matsäck. Där låg vi och solade och läste och hade det bra! Solen sken och det var väldigt varmt. Vi badade och liksom åkte kana ner för klipporna. Det var väldigt en mycket mysig dag. Fast sen var vi tvugna att åka hem förr eller senare. Då åkte vi till stugan och packade ihop alla saker och sen åkte vi hem :( När vi kommit tillbaka så hämtade mamma mig nästan direkt och vi åkte hem till oss och grillade, det var gott.

Tack för helgen Anna!!!!!!!!!!!!!

Idag ska jag åka till Lägarängsbadet ;)

Ha en bra dag!


Glad midsommar!

Hejsan♥

Jag har haft en jätterolig midsommar hittils. Anna, jag, hennes familj och en vän till föräldrarna sjösatte deras båt och sedan åkte vi ut med den till en ö, vi åt god midsommarmat; potatis, köttbullar, lax, sill och drack cider m.m. Ungefär klockan 5 åkte tillbaka, och sitter vi här på Annas lilla rum, hehe. Snart ska vi äta och sen får vi se vad som händer..  Ha det bra!

Kan inte uppdatera så mycket under helgen.

Åker bort över midsommar

hejsan
Igår skulle vi som sagt sova på studsmattan, vi släpade ut täcken, kuddar, sovsäckar, filtar.. Och efter att vi hade försökt sova i ungefär 20 minuter gav vi upp. Vi gick in och lade oss och somnade typ direkt! Klockan var typ 4 då.. Sen närsta morgon vaknade man som ett vrak, sovit skitlite.. Vi skulle åka till Lögarängen hade vi bestämt. Ungefär klockan 1 kom vi dit. Vi lade oss där ungeför vi badhuset, ni vet, utanför där. Vi solade mycket, solen stekte väldigt mycket. Efter några timmar med glass och bad åkte vi hem. Jag hade träning men jag trodde inte jag skulle komma hem i tid för den så jag fick lov att hoppa över den.
Nu har Anna och jag bestämt att jag ska följa med henne till hennes stuga över midsommarhelgen, vi åker imorgonkväll och då har jag match! Så då måste jag nog hoppa över den också, detta känns inte bra.. Men det kommer bli skitkul i alla fall. Jag kommer hem på söndag. Nu har Ellinore kompisar hemma i trädgården, haha, jag ska kanske titta på en film i min ensamhet (haha) och sen måste jag sova.
Ha det bra och godnatt!



Dagar som går..

Hej♥
Känner verkligen att jag inte hunnit blogga på senaste tiden.  Så nu ska jag göra det. Igår var jag med Anna och typ gjorde rent hennes båt, sen bestämde vi att hon skulle sova hos mig på kvällen. Men jag skulle först på tränig. Så vi bestämde att jag skulle möta henne på cykel efter fotbollsträningen. Träningen var kul. Vi hade ett lite udda samtalsämne där, haha. Efter träningen mötte jag Anna och vi cyklade hem till mig. Vi typ hoppade studsmatta m.m. Vi tittade också på en film; Dumpa honom, jag älskar den filmen! Sen gick vi och lade oss. Nästa dag vaknade vi typ halv 12 :O Jag har verkligen fått för sena vanor på sommarlovet. Då tänkte vi först åka till Lögarängsbadet för att det var fint väder. Men vi bestämde sedan att vi skulle ha picnik på Ullviliden. Det var mysigt. Vi kickade lite boll och solade lite. Sen cyklade vi hem typ halv 5 ungefär.  P.S inkludera min syrra Ellinore i detta, för hon skulle tydligen också följa med. När vi kom hem kom vi på att Anna kunde sova hemma hos mig en natt till (eller tvärtom) men vi skulle tydligen vara här igen för att Anna inte tycker att det finns något att göra hemma hos henne.. Jag och Anna tittade på någon film och sedan cyklade vi hem till henne för att hon skulle hämta lite kläder m.m. Sen kom vi tillbaka hem ungefär klockan 20. Nu har vi typ sminkning här, haha,Anna sminkade mig, jag sminkade Ellinore och Ellinore sminkar Anna nu.Vi ska väl titta på någon film och sen ska vi tydligen sova ute på studsmatan inatt.. :S Vi får se hur det blir med det, hehe. Imorgon ska vi nog åka till Lögarängen istället. Ha det bra!


Anna och jag!




haha!

Hihi, sminkning pågår..

Mycket vacker!

Hihi, jag

Haha, smygreklam för McDonalds, Anna sminkade mig!


Dålig uppdatering

Hejsan♥

Förlåt för den dåliga uppdateringen, jag har vart med Anna hela tiden. Hinner inte blogga så mycket nu men jag lever i alla fall! :)
Ha en bra dag!

20.06.10

Hej♥

Idag vaknade jag klockan 1, jag fattar inte hur jag kan vakna så himla sent. Fast i och för sig så somnade jag runt 3 tror jag.. När jag vaknade typ duschade jag med mera. Sen var det dags för match mot Västanfors, hemmamatch. Det gick så j*vla dåligt på den så jag vet inte vad! Vi förlorade med typ 8-1 om inte med mer. Det var inte kul precis, och före matchen sa tränarna att vi hade den största chansen att vinna. Jag tror det var därför vi tog förgivet att vi skulle vinna och då kämpade vi inte. Nej usch vad dåligt det gick.

Nu ska jag försöka titta på Bella och Tyra show på någon hemsida men det varkar inte funka, det bara hackar. Vad arg jag blir. Imorgon ska jag vara med min bästa vän Anna och typ göra rent hennes båt.. Hihi.
Men ni får ha det fint!


Bröllopet!

Typ hela dagen igår tittade jag på Viktoria och Daniels bröllop, det var så fint! Jag började gråta när de skulle typ säja JA. Det där bröllopet är typ historiskt ju! De verkar verkligen älska varandra!

De är så himla söta tillsammans


Dagens låt!


Jack Johnson - Better Together

Stan med kompisar

Godmorgon, eller goddag kanske man ska säga såhär dags.
Nu ska jag ta nästa buss till stan och träffa Malin och Amanda så ska vi shoppa lite. 
Det blir ruuligt. Ha en bra dag!
 
Äppelträd

Summerbrake

Hejsan :)
Dagen har vart super .  Jag vaknade runt 12 ,  då gick jag ut och solade i några timmar och läste faktiskt lite i min bok ,  Hemsökt nr2 i serien .  Efter några timmar åkte jag iväg på handbollsträning ,  den var mycket kul ,  jag hade glömt bort hur kul det var med handboll. .  Efter den åkte jag direkt till fotbollsträning ,  den var också rolig .  Sen kom jag hem och duschade m.m .  Nu sitter jag här. . Ska väl titta på en film eller nåt snart med syrran.

Jag märkte att den där Ballerina Kladdkaka är jättegod om man doppar dem i mjölk ,  förut har jag tyckt att de har vart sådär ,  nästan lite för stark smak men nu när jag doppade dem blev de jättegoda ju! Lite allmänt fakta bara. .
Nu kommer lite bilder på min söte bror bl.a. ,  från igår. .




Min *host* enormt vackra syrra! haha
Kusinen Linn :)




Jag älskar dig! ♥


00.46

Hejsan♥

Har haft jätteroligt hos farmor och farfar, igår åkte vi till Max och åt, sen åkte vi hem och hade kul, vi gjorde frisyrer på varandra, typ, och sen tittade vi på film, men utan ljud, haha.. Sen somnade vi ganska tidigt. Nästa morgon vaknade vi ungefär klockan halv 11, vi åt frukost och så. Sedan kom min bror Liam klockan 2 typ. Först var han blyg, men sen började han busa. Han är så himla söt!!! Efter några timmar kom mamma och hämtade mig och Ellinore. Då var det direkt hem och byta om till träningskläder och åka på handbollsträning utomhus för vi ska träna för utomhuscupen som är om typ 3 veckor. Det var jättelänge sen jag tränade handboll och det var jättekul, efter träningen grillade vi hamburgare. Det var gott. Sen kom jag hem typ halv tio och då hoppade jag och min syrra lite studsmatta, och sedan duchade jag. Och nu sitter vi och tittar på film, sen ska jag väl gå och lägga mig.


Åker snart

Hejsan♥

Nu ska jag och min syrra snart åka till min farmor och farfar, och sova över med min kusin, jag ska också träffa min lillebror imorgon, som är fyra år gammal:) Så kommer nog inte kunna blogga under det kommande dygnet, ha det bra!

Min bästa (halv)bror♥

Dagens låt!


Melanie Fiona - Monday morning

Glass med jordgubbar!

Tjena

Idag vaknade jag som sagt 1, fattar inte hur jag lyckades, då åt jag frukost och duschade m.m. Då vandrade tiden och det blev inte så mycket tid kvar av dagen tills det var dags för träning. Jag cyklade iväg dit och det var ganska kul, vi hade mycket styrka och konditionsträning idag. Nu har jag duchat och så, nu ska jag och mamma se på filmen Hitch och sen ska jag väl gå och lägga mig.. Vi får väl se hur det går efter hur länge jag sov idag, menar jag. Imorgon ska jag sova hos min farmor och farfar med min kusin Linn, det bli kul :)




Just nu äter jag:

glass och jordgubbar, det är väldigt gott kan jag säja!


Ha en bra kväll!

Brist på rubrik

Hej♥

Igår blev det inget av med kompisarna, det blev så himla dåligt väder. På kvällen tog jag det lugnt typ, kollade på Hairspray på Tvn och en till film med syrran. Nu ska jag berätta något otroligt; jag somnade i soffan och sen väckte Ellinore mig typ 3, då typ gick jag up direkt och somnade och JAG SOV TILL ETT! Det har jag inte gjort på väldigt länge. Idag har jag inte direkt några planer än, vi får se vad som händer, ikväll har jag träning. Så ha det fint!

Dagens planer

Hejsan♥

Solen lyser starkt ute, jag ska nog snart gå ut och sola, ikväll ska jag först plocka typ ogräs med fotbollslaget såv i får inte pengar till lagkassan. Sen ska troligtvis jag och några kompisar åka till Björnön och ta ett kvällsdopp, det blir kul. Ha en bra dag!


Gammal bild..


Dyrt klädinköp

Hej♥

 

Idag har jag och mamma haft en liten mor-och-dotter-dag, mycket trevligt. Vi åkte till staden och shoppade i ca 2 timmar. Efter det åt vi på Café Gränden, jag tog en hamburgare och blev jättemätt. Jag fick 2 böcker till lite sommarläsning, båda från Hemsökt-serien av Meg Cabot. Mamma betalade också halva priset på en jättejättefin tunika som jag kände att jag var tvungen att ha, den kostade 349:- från Indiska, inte så billigt precis, men jag kände mig tvungen, tack för det mamma!

Efter det åkte vi till typ coop och handlade lite, köpte jordgubbar som jag har typ blivit galen i, när vi kom hem så fick vi för oss att vi skulle städa ur våra garderober lite, jag slängde mycket kan jag säga. Man har såå mycket kläder i garderoben men man använder typ hälften av det. Nu sitter jag i soffan och tittar på VM, England-USA. Ha en bra kväll!

Min inte så billiga, men väldigt fina tunika (ursäkta bildkvalitén)


mina nya böcker


Slappdag

Hejsan♥

Idag har jag inte gjort mycket, haft en väldigt lugn "hemmadag". Följde med och handlade, hälsade på min moster en stund, vi köpte hem mat till kvällen och hyrde 3 filmer som vi såg på. Det är min dag i stora drag. Nu ska jag börja skriva en liten novel tänkte jag, sen ska jag väl sova. Godnatt!

Right now, har inte ens bytt om, haha.


Sommarlov!!!

Jag kan inte beskriva hur glad jag är, detta som man gått och längtat till hela året har äntligen kommit, och jag kan inte heller fatta att det äntligen är SOMMARLOV! Jag finner inga ord.



Igår:
Jag skulle som sagt servera på niornas bal, det var skiitkul! Jag gjorde iordning mig i god tid och så, kläderna var en vit top med "spetsaxlar" från H&M och ett par svarta höga shorts. Jag kom dit ungefär halv 6, då traffade jag mina kompisar som jag skulle servera med. Efter ett tag skulle vi börja hälla upp drinkar, cider, till alla nior. Och sedan skulle vi göra iordning förrätten, det var en toast med skgenröra. Sen kom dem, gissa om jag var nervös! Alla var så himla fina! De gick in efter ett tag och åt förrätten som redan stod på borden. Sen skulle vi ta bort tallrikarna, hmm.. Det gick inte så bra, för man skulle tydligen inte ta bort besticken menj det gjorde jag på de första, sen skulle jag försöka få bort besticken men matresterna skulle stanna kvar på förrättstallriken, det gick inte så bra på några.. Det åkte av lite rester till varmrättstallriken, det var ju lite pinsamt. I alla fall, sen serverade vi varmrätt. Vi ställde fram potatisgratängsformer på borden, sen serverade vi alla kött. Vi fick hålla ordning på våra bord och ta bort tomma och ställa dit drickor ibland, jag tyckte det gick hysfat i alla fall. Sen fick vi äta från maten också, det var gott. Efter några timmar drog vi bort alla bort och gjorde plats för dans, medan gästerna var ute. Sen dansade de, det var typ en klassisk skolbal tror jag, väldigt många dansade, vi servitriser också, haha. Efter ungefär 2 timmar (klockan 12) var det slut, då gick alla hem, jag somnade typ direkt när jag kom hem.



Idag:

Jag hade ställt klockan på tjugo i sju tror jag, jag kom upp efter ett tag, jag skulle duscha på morgonen, när jag hade gjort det klädde jag på mig mina fina kläder och sedan började jag fixa håret och sminka mig, sen var det nästan dags att åka, mamma hade köpt fika till mig som jag skulle ha med mig. När jag kom till skolan så var nästan alla där redan, vi skulle fika först. Jusste, vi fick ju våra betyg också då! Jag blev ganska nöjd med dem. Sen fick vi rast i nästan en timme tror jag. Efter det var det dags att gå till kyrkan, vi skulle vara där samtidigt som niorna och se när de fick sina betyg. Det var som vanligt i kyrkan; först ska vi höra klockorna ringa, vi skunger, prästen berättar en historia som man hört flera gånger förut och niorna fick sina betyg, sång, slut, typ. Det är speciell vers som alla sjunger så himmla högt på, den går såhär; Alla flickor, alla pojkar, uti Irsta idag, sjunger allt vad de orkar, åh vad jag nu är glad, de slutar och kutar till lovet. Dn sista versen i den sista sången och sen är det sommarlov, vilken känsla asså!
Efter vi hade slutat så åkte jag hem en liten stund, sen skulle våran lilla familj, typ, åka och äta. Vi åkte till ett mysigt ställe på landet, jag tog pasta bolognese, det var jättegott. Till efterrätt fick jag glass och jordgubbar! Vi åkte en liten sväng med bilen och sen åkte vi hem, jag typ dog, jag var helt slut. Först servera till balen, sen sova väldigt lite, gå upp tidigt, världens bästa skolavslutning, lunch på resturang, sen tog energin slut kan man säga. Jag hade tänkt hitta på något med en kompis men det blev inget av med det, det var nog bäst, efter min trötthet, menar jag. Jag låg i soffan och tittade på TV, till kvällen åkte mamma och köpte sallad till mig och hyrde en film; It´s complicated, den var väldigt roligt, det var verkligen complicated i den filmen! Så nu ligger jag här och bloggar.
Det är genomgång av vad som hänr de närmaste dygnen, nu ska jag gå och lägga mig!


Min skolavslutningslook!




Från vänster: Jag, Rebecca, Malin och Mathilda!


Lite av girlsen


Vi :)

Syster och jag!


Godnatt!


Bra timing!

Tjenare♥

Så har man knäna förstörda lagom till avslutningen, tack för det :( Idag hade vi brännbollsturnering i skolan,då var det en kille som skulle springa om mig och han typ sätter fötterna fram för mig så jag ramlar, skrapar upp knäna och börjar blöda. Vi förlorade matchen på grund av det. Direkt när jag kom hem så tog jag alsolsprit och torkade typ rent och så. Lyckat säger jag bara.

Idag plockade vi också ut skåpen, jag kastade typ häften av allt skit som jag hade där. Nu sitter jag här och lyssnar på msik typ. Ikväll ska jag som sagt servera på balen, jag är jättenervös, man ska gå på rätt sida om personen mans ska servera och man ska plocka alla tallrikar sådär proffsigt som servitriser gör. Hoppas jag inte tappar något bara!


Min nya tröja, inköpt igår

Mina nya skor till avslutningen, inköpta igår

Mina såriga knän :(


Hittat avslutningsskor

Hejsan♥

Idag gick jag upp ungefär klockan halv 7, åt frukost, gjorde iordning mig. Idag skulle det vara stadsvandring i stan, bussen skulle gå från skolan kvart i 9. Man skulle få massor av frågor, de var inte så svårt precis. Vi slutade 10! Då gick jag och 3 kompisar på staden i några timmar, sen var det dags för lunch. Det var tänkt att vi skulle gå på Vivaldi, men det var så himla mycket folk där så vi gick till SubWay istället. Jag köpte en jättefin tröja från H&M för 149:-, dessutom köpte jag ett par jättefina vita skor från skopunkten som jag ska ha på avslutningen! De kostade först 299, men nedsatta till 200 och två kompisar köpte också skor (och det är ju ta 3 betala för 2 där) så det blev ännu biligare :) 
 
Vi åkte hem ungefär halv 3 tror jag, när jag kom hem typ tittade jag på tv m.m. Och då vandrade tiden iväg, hehe. Jag kan verkligen inte förstå att vi har sommarlov om 2 dagar! Och imorgon ska jag servera på niornas bal, jag är ganska nervös..
Imorgon börjar jag vanlig tid, vi ska städa ur skåpen och ha en brännbollsturening typ. Ha det bra!

Jag!

Sjunde juni tvåtusentio

Hej♥

Idag köpte jag ett par jättefina solglasögon i Ray ban-model för 89 på Newyorker , och jag fick av mamma, en jättefin kavaj som jag ska ha på avslutningen, havkla priset: 249:- från BikBok. Tyvärr blev det inga skor, jag vet inte vad jag ska ha än.. Nu ska jag typ titta på en film och sen ska jag sova, imorgon har vi någon slags stadsvandring i stan, vet knte riktigt vad vi ska göra. Vi börjar typ 8.40 och slutar 12, efter ska jag och några kompisar gå på stan och shoppa lite, då kanske jag hittar några skor, eller så får jag ha några vi har hemma, det ska i alla fall vara klackar!

Typ godnatt eller godkväll :)

Haha, jag, Ellinore och malin påväg till Gröna Lund för X-antal år sedan


MobilBloggar från bussen. Idag är det 3 sa...

dsc00434 (MMS)

MobilBloggar från bussen. Idag är det 3 saker jag ska köpa; ett par solglasögon, ett par avslutningsskor och en avslutningströja. Ses sen :)


Lite låtar

Hej

Jag har slutat!!! Helt otroligt, jag slutade typ 24 över 12 och bussen hem gick 25 över, så jag typ rusha till mitt skåp och slängde in allt, tog min väska och jeansjacka, sen sprang jag hela vägen till busshållplatserna. Och jag hann med bussen, det är typ ett mirakel.

Om typ en och en halv timme ska jag cykla tillbaka och ta stadsbussen in till stan, där ska jag träffa mamma och köpa avslutningsskor och en avslutningsövertröja. Ikväll ska jag på träning, om jag hinner, det beror på hur lång tid det tar att inhandla skorna. Men jag måste hina tycker jag, för att efter träningen ikväll så är det ett litet uppehåll. 
Ni får ha det så roligt, hehe!

En bra låt, dock på danska

Rasmus Seebach - Natteravn

En till bra, hehe.

 
David Guetta feat.  Kid Cudi - Memories



Nationaldagen!

Hej♣

Matchen idag gick ganska så bra faktiskt, men vi hade lite otur, vi förlorade med 1-3. Men vi hade en jättebra målchans men det blev inte mål på den och sen gjorde de ett mål typ en minut innan matchen var slut, så det kunde blivit oavgjort..

När jag kom hem så typ dog jag, jag var väldigt trött. Jag började titta på typ tennis på TVn och sen tog det lite tid innan jag kom in i duchen, inte så väldigt fräsht kanske.

Nu ska jag snart gå ut och hoppa studsmatta och sen ska jag väl gå och lägga mig någon gång.
Ha det så trevligt.



En bra låt!



Marina and the diamond - Hollywood


Mera fotboll

Hejsan!

Jag sitter här och äter frukost, snart ska jag cykla iväg. Idag har jag mera gotboll att spelka, idag är det match mot BK30. Vi ska vinna! jag har inte så mycket intressant att skriva om nu, men ha det bra!


Lördag!

Tjena♥

Idag har jag som sagt vart på fotbollscup, det gick inte så bra för oss, 1an och 2an i vår grupp gick vidare, hehe, vi förlorade 2 och det blev en oavgjord.. Så vi gick inte vidare, tyvärr. Så det tog slut typ 2, då åkte jag med mamma och handlade och typ hyrde film, haha, rosa pantern, den äger! Direkt när jag kom hem så hoppade jag in i duschen typ, och sen tog energin slut, jag lade mig i soffan och tittade på en av filmerna, hihi. Nu typ lyssnar jag på musik och snart ska jag göra mat; hemmagjord sallad, gott. Ikväll får vi se vad som händer, men ni får ha det fint!


Fotbollscup imorgon!

Hej♥

Idag vaknade jag halv 12, herregud! Jag gick upp och åt typ brunch med pannkaka, mina godaste, hehe. Sen gick jag och duschade för jag kände mig inte precis som den fräshaste i världen, för jag hade ju inte duschat efter triathlon dagen före.. Efter det gick jag ut och solade lite, det var också menat att jag skulle läsa min bok men det blev ju inget av med det. Är jag den enda som inte kan läsa medan jag solar? man måste hålla boken/tidningen på ett speciellt sätt så man täcker solen, och så flyttar sig solen och, nej, det går helt enkelt inte. I alla fall efter ett tag var det dags att göra sig iordning till träning, det var kul på den. Sen hem och duscha, mamma hade köpt pizza till kvällsmat. Mycket gott. Sen såg jag på talang finalen, hehe. Nu tittar jag på en film.

Imorgon måste jag gå upp typ halv 7, eller tidigare. För jag ska på en endagscup med fotbollen imorgon, saffets cup :) Så jag ska titta klart på den och sedan gå och lägga mig. Kommer inte kunna uppdatera så bra imorgon tror jag, men ha det bra!

Bild från Teneriffa, längtar tillbaka! Har tappat bort de där brillorna..


Dagen!

Herregud! var ska jag börja? Det har hänt så himmla mycket idag och igår altså.. Igår såg vi som sagt på Sex and the city 2, den var skitbra, den var nog till och med bättre än 1:an. Ja, jag vet att den har fått jättdåliga recensioner och så men jag tyckte den var skitbra i alla fall! Sen gick vi hem till Gunilla igen och bäddade och så, sen och gick vi och lade oss ganska tidigt. Sen gick vi upp nästa morgon och åt frukost och gjorde iordning oss. Sen började vi gå mot Centralen där vår buss skulle gå ifrån. Vi åkte bussen och sen blev jag upphämtad på macken och skjutsad hem då bytte jag om till idrottskläder. För i skolan skulle det vara Triathlon. Och jag skulle visst vara med i tävlingsgruppen. Det gick ju sådär.. Jag sprang med en kompis och då fick hon typ jättemycket håll så vi fick typ gå, det gick inte så snabbt iaf. När vi kom i mål så önskade jag att jag hade tagit med mig bikini. Men sen cyklade vi vidare till Pizza Hut, där var det typ 5 andra personer, vi åt buffé. Jag orkade inte så mycket och man känner mig väldigt onyttig, hehe. Sen efter cyklade jag, Mathilda och Malin tillsammans hem. Jag och Mathilda åkte hem till henne och vi skulle typ epilera mina ben, det är som typ jättemånga pincetter som drar upp håret på benen istället för att raka menar jag, men när jag skulle göra det så gjorde det så ont så jag stod inte ut.. Det gick inte så bra. Sen åkte vi hem till mig och typ åkte lite moppe och så, sen började vi titta på Scary Movie 4 hemma hos mig, jag hatar de där filmerna men Mathilda ville se på den så jag fick väl helt enkelt stå ut. Sen var det dags att cykla till Öppet Hus i skolan, Jag, Mathilda, Malin, Rebecca och några fler skulle baka kanelbullar i hemkunskapen och sälja. Det var inte så bra, för vi skulle vara där hela kvällen och jag trodde man skulle få någon paus ibland, men nej, man skulle stå där hela kvällen och baka.. Det blev jättemånga. Sen skulle det vara någon slags uppvisning i gympasalen, det var ganska bra.. Sen cyklade jag och Mathilda hem till mig och såg klart på filmen och började titta på en till, men sen skulle hon åka hem.

Nu sitter jag och syrran och tittar på en film. Vi är ju lediga imorgon för att vi skulle vara på öppet hus, har inte riktigt bestämt något än, får se vad som händer. Ha det bra!

Jag!

In the city

Hej♥

Just nu ar jag i Mosters lagenhet, med hennes minidator i knat och som ni marker sa finns det inte de dar sista bostaverna i alfabetet pa den har datorn, for den kommer fran Austrailen. Jag gillar hennes lagenhet mycket, den ligger lite utanfor centrum och den ar sa fin! Om ungefar en timme ska vi ga till biosallongen och se pa SEX AND THE CITY! Jag alskade den forsta filmen sa jag tror inte jag kommer bli besviken nu precis. S det ser jag tfram emot! Jag skriver nog mer senare idag, ha det bra! ♥

Morning

Hejsan!

Detta blir bara ett kort inlägg för snart ska jag till skolan.
Idag ska jag sova hos min moster i stan, på kvällen ska vi gå på bio, det kommer bli jättekul. Dage efter är det triathlon(stavning?) i skolan, först ska vi springa typ ett varv i spåret, sen ska vi cykla till björnön och dör ska vi typ nudda något i vattnet, hihi.
Ha en bra dag!

I ♥ my life

Hej♥

Vi vann matchen igår! Jag blev typ överlycklig. Försat gjorde vi ett mål efter ca 1 minut, sen gjorde de två mål, och sedan fick vi straff då blev det mål. Sen fick vi frispark och det blev mål!!! Gud vad bra. Sedan efter skulle vi ta foto till VLT, vet inte varför, vet inte om det blev så lyckat på mig, haha.

Idag hade vi, som kanske ska servera på niornas bal, en slags genomgång om hur man ska göra. För det är åttor som ska göra det, jag har anmält mig dit. Det verkar ganska svår att stapla tallrikar m.m. Men jag tror jag ska göra det i alla fall. Det kommer nog bli kul.

Direkt när jag kom hem körde jag lite moppe, hihi. Jag kör snabbare och snabbare för varge dag, behöver bara ett moppekörkort innan jag kan börja köra den på riktigt.

Asså vi har typ inga läxor mer innan sommarlovet! Jag är mycket lycklig. Idag kom jag och mina kompisar på att det är sommarlov nästa vecka. Jag längtar!

Hittade en väldigt bra låt idag! enjoy


Florence + The machine - Dog days are over

Ha en bra kväll!

RSS 2.0