Match idag!

Hej♥

 

Idag när jag kom hem så hade Lasse fixat min moppe så den funkade igen! Blev jätteglad, så körde den flera gånger runt på vägarna. Den gick jättesnabbt, typ i 50 Km/h. Så nu återstår bara att fixa moppekörkort och skaffa en fin hjälm.

 

Ikväll är det match mot Syrianska.. de är så himla, jag finner inga ord. De svär åt en och kallar en fitta och shoffar in armbågar i huvet, ja, med andra ord de kör väldigt osjysst. Så nu blir det hårda tag! Jag ska äta och byta om och sen ska jag ta och cykla iväg till planerna. 
Ha det bra!
 
Dagens jag!


Tittar på film

Tjenare

Just nu sitter jag och tittar på Bridget Jones dagbok på femman, den är ganska bra, men har typ tröttnat på de, har sett den för många gånger, hihi. Efter den ska jag nog gå och lägga mig i min säng och kanske läsa lite. På söndagar är man aldrig trött.

Gud vad ljust det är märkte jag nu, det blir typ inte mörkt förns 11 tror jag. haha, i fredags så hann det bli ljust innan vi somnade.. det blir ljust jättetidigt och mörkt jättesent. Så härligt!

Nu ska jag fortsätta titta på filmen. Godnatt!





New York

Hej♥

 

Jag vet inte vad som har hänt med min header, den syns inte? Och igår skrev jag ett inlägg om eurovision song contest men det lades inte upp, vad är det som händer? :O I alla fall, idag vaknade jag ungfär 10 av min väckarklocka, jag gick upp och åt frukost. Några timmar senare gick jag och mamma på morsdagmiddag hos mormor, vi åt mat och pratade, det var kul..

En sak som jag har glömt att berätta är att min moster som bor i Australien är här i Sverige nu :) Hon kom i fredags tror jag, hon var här för kanske 1 månad sen men har rest runt i olika länder och kom tillbaka nu, ja hon reser väldigt mycket. Hon håller på med mycket, hon är författare och har egna företag också, i alla fall; så har jag fyllt år och gissa vad jag fick. Jag fick en såndär klassisk I♥NY-tröja! :) New York är ett av de länder hon vart i och det är en av mina favoritstäder! Jag fick också en NY-nyckelring som det står Emily I♥NY på !och! En NY-väska, men det tar inte slut där, jag fick 100 kronor, en skrivbok, som jag ska skriva i och ett smyckesskrin.  G U D vad glad jag blev altså!

Nu kommer min syrra snart hem från klassresa som hon vart på i Säfsen, ja, kvällen består nog av lite plugg och ta det lugnt. Vi får vi se vad som händer :)

Me in the sun!

Ha det bra!


Eurovision song contest

hejsan!

jag har suttit ooch tittat på Eurovision song contest i 4 timmar nu. Det var jättemånga som var bra faktist men min favorit var: 

   
Serbien
haha, den var lite svängig tyckte jag :)



Moldova
Den här låten är så j*vla skön, haha. Den där trumpeten gör det!


Vinnaren var Tyskland, den var ganska bra men inte bäst. Gud vad det finns mycket olika musik. Men det var mycket dåligt att Sverige inte kom med, det var 10 som kom med och Sverige var nummer 11, det var ju lite surt.

Nu tror jag ska lägga mig i min säng och se på en film, på dagen idag var jag jättetrött men nu börjar jag bli pigg, haha. konsstigt. Men godnatt hoppas ni haft en bra kväll, det har jag! :)


Detta måste göras om!

Herregud kan jag bara säja..
Helt galet, igår började vi titta på film ungefär halv 10, vi chokade godis och drack hur mycket Cola som helst. Vi hade ju vart på maxi och köpt väldigt mycket.. Vi somna typ halv fem och vi sov till halv 12. Ja, så nu mår jag lite dåligt här.

Sen regnade det flera timmar så jag kunde inte cykla hem, så jag fick vänta i ungefär 2 timmar. När jag kom hem typ höll jag på att dö. men nu har jag bara suttit här i mitt rum och kollat lite på internet m.m. 

Lite bilder från igår.
Rebecca och Malin :)
 

We in pyjamas, haha.


Det var inte lite godis kan jag säja



Gud vad roligt vi hade!
Thanks girlz


Rolig dag

Hejsan♥
idag har var en väldigt rolig och flummig dag. Sista lektionen i skolan så typ asgarvade jag hela tiden altså. Sen åkte jag, Rebecca och Malin till Hälla(en av mina kompisar kunde inte följa med). Vi gick lite där, jag köpte en fin klänning på H&M. Vi köpte godis och chips på Maxi, och det var ju inte lite precis.. Det kostade 150 kronor! Sen åkte vi hem till Malin och lite senare beställde vi pizza från birren, haha. Så vi åt pizza och drack Cola på hennes altan. Efter det blev det ju inte lite flumm. Vi skrattade så vill höll på att dö. Det blev mycket vackra foton också. Nu har vi bytt om till pyamas, haha. Vi tittar på något program på Disney Chanel som de ville se. Sen ska vi äta väldigt mycket godis och titta på väldigt många filmer.
Ha en bra kväll

Ny design och header!

Hejsan söta ni♥
Gud vad jag längtar till sommaren, allt slår ut. På vintern så typ har man sitt lilla vardagsarbete som man följer, man typ skrattar aldrig. Men på sommaren blommar man ut, haha. Man typ gör lite vad som helst och kommer hem när som helst, men på vintern ska man komma hem en speciell tid så man inte missar ett program på TV. På sommaren skiter man i TV och lever livet! ja, det var mitt lilla budskap i detta inlägg. Godnatt och sov gott. Ses imorgon i nya äventyr!
Föresten, visst gillar ni min nya header och design, made by me. har spenderat mycket tyd på den idag :)
Vacker bild, bara för att!

Friday with friends

Hejsan♥

 

Jag är hemma på håltimme, detta är så j*vla onödigt för nu har jag hål i en timme, sen måste man tillbaka till elendet kallat skolan och ha en lektion som är !35! minuter lång. Det är så onödigt bara, om jag inte skulle haft den sista lektionen så skulle jag slutat 12.15, men nej, nu ska vi gå till 2. Och vi har dessutom prov nästa lektion..

Imorgon är det fredag, jag längtar. Jag och tre andra vänner ska då ha typ filmkväll hos en av vännerna. Det kommer bli världens myys. Först åker vi hem till henne efter skolan, sen åker vi till Hälla och typ shoppar lite och köper lite gott till kvällen. Sen på kvällen ska vi åka till birren och köpa något ätbart och antingen äta där eller ta hem, sen ska jag ta med typ 10 filmer, haha av våra typ över hundra som vårat hus äger :) haha, sen blir det chocka godis och kolla film, resten av kvällen.  


Jag!
 
Ha det bra!


Oversized shirt


Dagens klädval



Summer´s comming

Hej♥

Idag åkte vi till konserthuset och såg på låtskrivarfestivalen med skolan, det var ju ganska bra, för vi slapp ju lektioner, haha, nej men vissa var bra, det var typ åttor och nior som hade skrivit egna låtar. En för varge skola, det var typ 8 stycken med. Men en sak jag påmindes om var att man ska vara som man är, på vår skola ser typ alla likadana ut, det finns typ nästan inga fjortisar, bara typ söta tjejer med plattat hår och killar med vax i håret och märkesskor. Det finns typ inga emon eller punkare. Man har typ en press på sig att platta håret eller så måste man sätta upp det så att man inte ser att det inte är platt..

Det är skolavslutning om ungefår 2 veckor, gud vad jag längtar! Jag fick en jättefin klänning av mamma som födelsedagspresent från bikbok,som jag ska ha på avslutningen den är blåprickig och är tight, den är jättefin i alla fall. Jag vet inte riktigt vad jag ska ha för skor än, tänkte kolla lite på nelly.com nu. Jag vet inte heller vad jag ska ha för övertröja, jag tror jag ska ha en midjetröja med långa ärmar. Håret, sminket, allt måste var perfekt! :) 

Tänkte att ni behövde lite bra musik så här har ni:
 


Afasi och Filthy feat. Snook - 1990 Nånting


Salem Al Fakir - 4 O´Clock

Ha en bra dag!

Things traces out

Tittade lite på Nelly.com..
Tre fina kjolar



an ordinary day in life

Hej sötisar♥

Haha, det är typ mitt ord, sötisar, jag säger det hela tiden:) I alla fall, idag var det en vanlig tisdagsskoldag. Jag slutade halv 4, för jag hade elevens val; studiehörna. Då pluggar man läxor bara, inte så kul. För det första har man ingen energi kvar, för det är sista lektionen och man åt lunch för flera timmar sen, då får man inget gjort. För det andra så sitter man med flummiga kompisar som gör att man inte pluggar ett dugg. För det tredje har man typ 20 läxor man måste göra, och då blir man bara stressad. De skulle bara mycket bättre om det fanns något som hette plugga hemma som elevens val, för skulle man kunna ta något och äta så man får lite energi och sen plugga, för då skulle man få mycket mer gjort! Det var precis vad jag gjorde när jag kom hem idag efter skolan efter det inte så värda elevens val. Jag tog något att äta sen satte jag mig att plugga till provet vi har imorgon. Men nu har jag tagit en paus på några timmar, haha. Om jag hinner idag, det tror jag inte jag gör, så ska jag försöka göra en ny header. jag känner att den jag har nu börjar bli lite gammal. Nu ska sommarn in! Kvällen kommer nog mestadels bestå av plugg. Det blir inte så kul, men måste väl..
Haha, jag och Ellinore, vi hoppade från lekstugetaget någon gång:)


a good night kiss

Hejsan♥

Idag har jag inte gjort mycket, jag slutade som sagt i tidigare inlägg klockan ett, då cyklade jag hem och började starta bloggen lite. Sen sat jag vid bärbara datorn och tvn i flera timmar, och när jag tittar ut ser jag solsken, bravo Emelie! Sen var det dags för träning, idag var jag tvungen att cykla, jag bytte om och så, tidsoptimist som jag är så är jag som vanligt försenad, kan inte komma på någon gång jag vart i tid. I alla fall, jag cyklade iväg, tränade, det var kul idag, vi spelade mycket match på fotbollsträningen.  Jag cyklade hem med Amanda, och när jag kom hem hoppade jag in i duschen. Vet ni att jag lyssnar på musik när jag duschar, just idag lyssnade jag på:

Knock you cown- keri Hilson feat. kanye

men jag lyssnade såklart på den flera gånger, herregud, jag kan inte duscha snabbt. Iallafall, sen när jag kommit ut därifrån, så bestämade jag mig för att göra pannkakor, Det blev 2 stycken, haha. Och lite mjöliga och så, men de blev endå världens godaste! Så nu sitter jag här, och måste igentligen plugga, för jag har två prov denna vecka, men måste göra lite "sysslor" först. (sysslor= kolla FB, borsta tänderna, lyssna på musik, hehe)

Men jag hör av mig imorgon också, sov gott


Look of the day♥





Starting up my diary

hej♥

Jag har äntligen bestämt mig för att börja blogga igen, jag har ju haft aslång paus. Jag kände att det inte längre var kul, det var bara som en börda. Då var jag bara ute efter att få många besökare, men nu ska jag tänka att det här är som min dagbok, som jag ska skriva vad jag vill i.  Under "pausen" har det hänt mycket, jag har fyllt 15 år! Jag då fick jag en EU-moppe, hihi, fast första gången jag körde den så åkte jag på en åker och där skakade det jättemycket och då gick tyvärr en sak sönder i den och nu måste vi köpa en ny "sak" så jag kan köra den igen, den är jättesnabb, typ 50km/h. Det är ett kinesiskt märke, och mamma köpte den jättebilligt, tror jag i alla fall :) Jag gillar den mycket, den är svart och lite grå. Jag ska också säga att jag fick den från ,mormor & Lasse och min gammelmormor och morfar också.
En annan sak jag fick i födelsedagspresent var 2 presentkort, båda på H&M. Ett var på 300 kronor från mina kusiner och faster och hennes man, tack för det. Jag har (redan) köpt upp det, jag köpte tre linnen som var jätte fina. Det andra presentkortet var på !1000! kronor, från farmor och farfar, tack så mycket! På det har jag inte köpt någonting faktiskt. Från min syster fick jag hårprodukter,tack. Så det är ungefär allt jag fick,tack!
Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hade hänt före jag slutade blogga och vad som hänt efter, så det är lite svårt att berätta. Jo, jag vet en sak; det har blivit sommar! hehe, nästan i alla fall. I helgen som var badade jag för första gången, det var jättekallt!

Nu vill jag inte berätta mer om det förflutna utan nuet :) Just nu sitter jag i min soffa och tittar på Made, det är ganska kul tycker jag, på MTV. Idag så slutade jag klockan 1, jag hade den sista lektionen inställd, matte. Det var mycket bra. Igensligen skulle jag slutat 3. En sak som jag tycker är väldigt drygt är att man ska ha massa hål och raster i skolan, jag har ungefär 1,5 timme rast i skolan per dag. Det skulle vara mycket bättre om man hade alla lektioner på en gång och sen skulle man sluta, typ 5 minuter imellan lektionerna skulle det vara. Fast det finns väl typ inte tillräckligt med lärare på skolan för att det ska kunna vara så, men skaffa fler lärare då! Fast vår skola är typ fattig, haha. Det är sommarlov om ca 2 veckor, älska!

Igår blev vi av med vattnet, jag fick typ panikattack. Det var en sak som hade gått sönder, så då skulle vi inte kunna ducha eller någonting.. Det skulle ju inte vara så kul, antingen skulle vi fått åka till min farmor och farfar och ducha, hahaa, eller så skulle jag vägrat gå till skolan. Men som tyr var så fixades det och nu har vi vatten igen, tack gud.

Det var alla som fanns i min hjärna just nu.

Jag på min födelsedag


Lite cool bild tyckte jag, heh..hee...he





RSS 2.0