Halloween

hejhej♥

Jag vet, jag har inte bloggat på mycket länge men har inte tid eller orkar inte. Veckan har vart skitrolig med praoen, mycket flumm. Imorgon är det halloween, jag Thilda och Becca och några fler ska skrämma folk, haha, kommer bli bäst :D Nu ska jag iväg till thilda, vi ska typ titta på Idol. Ha det super , kändes ganska onädigt dehär inlägget, hehe.


Införskaffat


Idag när jag spatserade på stadens gator kom jag på att jag hade sett en fin ring på Lindex, gick dit, kollade, köpte. Mycket fin!

Prao

hejhej sötisar

Jag känner att det var alderles för länge sen jag bloggade, vart tog helgen vägen? Jag har spelat handbollsmatch och jobbat på Bilia med laget, vad mer? Inget. Idag hade jag första dagen på praoveckan, jag praoar på Saffets alia Affes med Thilda och Becca. Det var kul, orkar inte berätta om alla detaljer, haha. Efter praon så hade jag slutprov på moppen, hade tränat flera timmar i helgen, men vet ni vad jag får, 5 IFRÅN GODKÄNT, av 70 frågor -.-' jag var himla arg efter att jag hade fått veta det, altså. På kvällskvisten åkte jag till Thilda och vi gjorde inget speciellt. Kom hem för ett tag sedan, nu ska jag snart sova, ha det bra!

Friday

Idag har det inte hänt så speciellt mycket, jag blevc glad för jag fick ett "bra VG" på låten som jag spelar i musiken, behind blue eyes. Blev mycket glad, för läraren verkade mycket positiv om mitt spelande. Jag åkte på träning vid 5 och kom hem vid drygt 7, var mycket trött. Mamma hade köpt chinamat, gott. Vi tittade på Idol, det var the beatles-tema, det var ganska bra, märkte att de hade en bra låtstil, kanske börjar lyssna på dem? haha nu tittar jag på en film, den heter Shanghai kiss. Imorgon har jag handbollsmatch för första gången på typ en månad :D

Lika?



Är jag helt galen om jag säger att jag tycker att Oskar Linnros och Petter är ganska lika vanadra till utseendet? Jag kom på det idag, de ha ganska lika ansiktsdrag. Detaljerna är inte lika men helheten tycker jag är det, hehe


Double watch


Jeans-gamla cockers
Shorta-H&M
Skor-Skopunkten
Mössa-Ullared ^^ har blivit något av en favorit
Halsduk-från förra året
Jacka-Vero Moda
Brun Klocka-Teneriffa
Blå klocka-Fick den när jag var liten men märkte att den var fin igen nu, fast den funkar dock inte, haha, måste byta batteri.

Homework

hejhej♥

Idag har det vart lite halvstressigt, först skolan, jag slutade vid 4, åkte hem till Thilda för vi skulle planera gympan, ni förstår i mian ska man ha en "elevledd lektion" så vi ska lämna in en planering imorgon. Ja, sedan hem och skriva rent bokrecensionen som ska vara inlämnad den här veckan också, ich mitt på allt så har jag prov imorgon, så då var man tvungen att träna till det också.. Jaja, nu ska jag ta det lugnt en liten stund sen ska jag väl sova, jag är mycket nervös för att imorgon halv 8 ska jag köra upp på moppen, men det går väl bra, heh..he..he.

 

Och jag är jätteglad för att vi ska flytta till en lägenhet i staden nästa år!!! Det har inte ens byggts än och vi kommer bli de första som bor där, jag nästan längtar. Men inte till att flytta härifrån.. Fast det kommer bli bra.

Ha det bra nu, godnatt typ.

Fan, kom på att jag måste duscha också innan jag går och lägger mig -.-'


Den där musiken


Cee Lo green - Fuck you

Grym helg!

Denna helg har vart sjukt rolig. I fredags hade jag girlparty/tjejmys hemma hos mig, väldigt kul. Först hade jag träning så kom hem vid halv 8, och de kom typ precis då, åt pizza och tittade på Idol. Sedan åt vi ton av godis, typ. Tilda hade med sig högtalare och vi dansade och dansade, flera timmar. Blev inte mycket film men några. Vi gick och la oss vid 4 och sen var det någon jobbig typ som hade ställt klockan på halv 10, kul. Gick och tittade på film och åt sen frukost, efter ett tag åkte alla, och då var det dags att åka till nästa ställe, nämligen farmor och farfar. Min kusin Linn skulle också sova över där, vi åt tacos och hade roligt. Somnade vid halv 1, var hur trött som helst, vaknade vid 11. Vid två åkte vi till nästa ställe, nämligen morfar, han fyller år imorgon så vi skulle fira honom, och nu har jag kommit hem. Nu blir det plugga en stoir del av dagen för jag har prov imorgon och har inte hunnit plugga något.. men ha det toppen!



Dagens låt

Daniel Adams-Ray - Gubben i lådan

♥ the way u lie

♥hejhej,

Idag var det skola igen, känner inte för att blogga idag igentligen för jag har inget intressant att skriva om, åkte hem till THilda efter skolan, och hade roligt, skrattade väldigt mycket! Sedan åkte jag hem och spelade Crazy Taxi, hehe, har blivit lite smått beroende av det spelet,haha, men det är roligt. Det var allt jah hade att säga om dagen.. Nu ska jag spela Crazy taxi, sen sova! Ha det great.

nej du..

PhotoBooth

hellosöisar
Hatar att jag bloggar så lite, har verkligen inte tid, det har blivit som en vana att blogga när jag kommer hem från träningar på kvällen, ska försöka ändra på det. I alla fall idag var det skola igen , slutade  typ 2 (skulle igentligen slutat 3 ) fast jag hade inte cyklat till skolan, så jag orkade inte gå hem , så väntade på bussen som gick 3 -.-' lite drygt. Sen var det bara hem laga lite mat, och sedan åka iväg till träning, gick faktiskt bra idag! Nu tittar jag på 2 och 1/2 män, ska väl gå och lägga mig sedan!
haha, lite snygga bilder från helgen med min syrras MacBook -.-

Film!

hey

Jag vet att uppdateringen inte är på topp precis, i fredags var min mamma, min syrra och hennes två kompisar och en mamma till på Ullared och shoppade. Mamma köpte bland annat en jättefin portföljväska till mig, jag älskar den! Det var mysigt hos Thilda, vi tittade på vår favvofilm, haha. ♥ Jag sov hur länge som helst, städade lite. Sedan ringde Anna och ville sova över, mysigt! Vi tittade på film , P.S i love you. Nästa morgon följde vi med syrran till stallet och släppte ut hästarna m.m. Älskar dig Anna! Idag har jag ridit, hehe, roligt. Hästen var ganska vild av sig, ramlade av 2 ggr, hahaha. Nu kom jag på att vi hade avslutning med fotbollen! Jag hade helt glömt bort det! Jag har inte tänkt på det på hela helgen, usch. Jag har typ dåligt samvete för laget. Men nu tittar jag på film, så ska fortsätta med det, sen sova. Imorgon är det skola igen -.-' Jaja, får väl tåla det, får längta till helgen, har några roliga saker inplanerade!


Idolmys

hejhej, idag var det skola, börjar gå ganska bra för mig på musiken, spelar en MVG-låt och kan spela igenom det i alla fall, även om det inte är i särskligt stor hastighet. Lärde mig också spela Titaniclåten, haha. Efter skolan åkte jag hem, åt mat hos mormor, gott. Sedan iväg på träning, det gick inte så bra för mig idag, hade inge flyt riktigt. Men nu är jag hemma och snart ska jag iväg till Thilda, vi ska titta på Idol och ha en myskväll med ostbågar,haha. Ha en bra kväll!

MIn favvislåt just nu! ^^
Bruno Mars - Just the way you are


Rubrik

hejhej♥
Min syrra fick en helt ny MacBook till skolan så nu är jag inte bara lite avundsjuk, de får ha den på fritiden, och efter de gått ut högstadiet får de den! Alla 97or fick en sån -.-' jaja, vi får nog en dator när vi börjar gymnasiet.
Idag har det inte hänt mycket, åkte hem direkt efter skolan, tog det lugnt. Nu ska jag titta på kungarna av tylösand och sen sova! Ha det bra

Filosof

helu♥
Skola som vanligt idag. Det kändes som att många ville vara taskiga mot mig. Ibland blir jag så nedstämd av det, några personer som försöker trycka ner en, försöka få en själv att se bättre ut, det hjälper inte mig direkt. Man blir så ledsen även om personen inte säger det högt så vet man att hon/han menar att såra en. Fast nu försöker jag att inte ta in allt, bara satsa på sitt eget men det är svårt ibland. Men tack alla snälla som finns♥

Nu är det sleeptime för mig, godnatt


Allt eller inget

hello sweties.
Igår hände inget sp. jag tog mest igen mig efter helgen. Thilda kom över på kvällen och vi pluggade biologi faktiskt! Idag var det skola igen, åkte hem vid tre och klockan 5 var det träning, skitstressigt när det är träning så tidigt på dagen. Fast det är i och för sig bra också för att då får man kvällen ledig, det är extra skönt med tidgt träning på fredagar! I alla fall, så har jag inte gjort speciellt mycket idag heller, vi har typ ingen läxa, jag känner att min elevensval som studiehörna (som är menat för att göra läxor på) är ganska onödigt, och för den delen har man nästan ingen energi kvar i slutet av skoldagen så man får ända inte så mycket gjort, funderar på att byta. I alla fall, så ska jag gå och lägga mig nu, ha det bra!




coola pics från knightcat

åhh

Varför blev gtexten helt vit och stor och ihoptryckt på det förra inlägget? -.-' För att förtydliga det jag skrev så har helgen vart väldigt bra än så länge. Igår sov jag hos Anna, det var välbehövligt. Idag har jag först tränat och sedan festat på stan med Thilda och hennes kompis Michis, skitkul! Hela kvällen, kom hem vid den tiden som det förra inlägget lades upp ungefär, nu ska jag nog kolla på webbtv och sedan sova, hadet bra!

Skitbra helg!

Förlåt för väldigt kass uppdatering. Men helgen har vart skitbra än så länge. Igår efter träningen åkte jag hem till Anna,hon bakade med några av sina kompisar. Så jag hjälpte till lite, sedan åkte de hem och vi åt mat och hade det trevligt. Fast båda var skittrötta så vi gick och lade oss ganska tidigt. Nästa morgon gick vi upp tidigt, Anna skulle sälja bullarna som hon bakat på torget tror jag, och jag hade träning senare, så vi kunde inte vara längre. Kort visit men det var väldigt länge sedan vi sågs, så det behövdes!  Tränade vid 2 och sedan hem och duscha och efter några timmar var det dags att göra mig iordning till party. När jag var klar åkte jag, träffade Thilda och hennes kompis Michis. Har festat hela kvällen, kom hem nyss, skitkul var det! Hände saker kan jag säga. Haha, nu ska jag väl ta det lugnt och sen sova! Redan söndag imorgon -.-' varför blir texten så konstig ? :(

 


RSS 2.0