21.01

Hej alla söta♥
Förlåt för att jag inte uppdaterade igår, jag hade liksom ingenting att skriva om. Igår tog jag det ganska lugnt, vaknade sent ( :( ) Läste m.m. Idag har jag tränat med Ellinores lag för att jag ska spela cup med dem nästa helg, hehe, de har för lite folk som spelar så jag fick rycka in ! Det blir kul. Nu ska jag väl titta på film m.m. Imorgon har jag 2 träningar med deras lag (de har träningsläger) sen för vi se vad som händer!
Ha en bra kväll!

Finalist!

Jag är med i en fototävling här, det vore jätte snällt om du kunde rösta på mig. Jag är nummer fyra, tack på förhand, kram♥


Filmtips!



Valentines day.

Handlar om väldigt många personer, liknar "Dumpa honom" och "Love actuly". Mycket bra!
 
Taylor och Taylor var så söta i den!


The dream about love

The dream about love, Its always gonna be. there until you find love, then it becomes reality

 


The maccabees - Toothpaste kisses






Åskan förstörde min skönhetssömn!

Hej♥

Inatt ådskade och blixtrade det så j*vla mycket så jag vaknade av det ! Det var typ inte ens en kilometer från mig, klockan var typ 5, kul ! Och mitt i allt kommer det ett sms från min syrra som undrar om jag också hade vaknat, som hon. Hon var hos en kompis och ådskan hade vart precis över dem. Det nästa var att jag vaknade av telefonen som ringde, på neder våningen, tänkte strunta i det, men sen insåg jag att det var mamma som ringde, det slutade nämligen aldrig, haha. Hon skulle väcka mig, klockan var 12 :/ men vet ni vad som hände sen, jag somnar om och vaknar halv 2 ! Katastrof! Då var typ hela dagen över juh. Kul. Det är väldigt dåligt väder, så man kan inte göra annat än att sitta inne heller. Jag har läst lite, om en stund ska mamma hämta mig så ska vi åka någonstans.. Tänkte titta på något avsnitt av How I met your mother på datorn först!

Ha en bra dag!

Big love, Aaron Johnson!

Min dag

Hejsan alla söta♥

 

Idag vaknade jag runt 12.. Ogilla. Jag började läsa boken "Det är okej, jag har jättestora trosor på mig" och kunde inte sluta! Den var mycket roande, läste jättelänge, typ halva boken, då skulle jag följa med till en hästaffär för Ellinore skulle köpa hästkläder till hennes ridläger. Efter åkte vi och åt på ett ställe, jag tog en Capriciosa, gott ! Sedan åkte vi hem och jag tog en springrunda, och gjorde lite övningar som vi fått från handbollen. Duschade och nu sitter jag här, har tittat på Sex and the city, 2 1/2 män och nu tog precis How I met your mother och nu ska jag titta på Angus, thongs and perfect snogging, hehe.

Ha det bra!


Take a minute


Bra låt av k´Naan


Nya favoriten!


Oskar Linnros - Debut


Outfit



Me like!


Update!

Hej♥

Idag åkte jag och min syrra till staden och skulle shoppa och Ellinore skulle hyra några böcker på bilblioteket. Vi gick upp typ 11 och jag skulle duscha, bussen gick kvart i 12.. det vara bara att skynda sig, hehe. Hann varken blåsa håret eller äta frukost. Så fick cykla iväg till busshållplatsen med blött hår och tom mage. När vi kom till stan gick vi till McDonalds och jag köpte en cheaseburgare och en liten dricka. Bra frukost. Vi kollade lite i affärer och köpte lite saker, sedan efter några timmar skulle vi ta bussen hem 15.nånting. Sa Ellinore som så stolt hade lärt sig hur mna läser av busstidtabeller, haha. Efter en kvarts väntan på bussen inser hon att bussen inte alls går den tiden, kul. Då gick vi till McDonals igen och köpte typ lilla menyn (nyttigt..) och väntade på nästa buss som skulle gå 16.20, men då missar vi den ! Haha. Då fick vi vänta ännu längre. Då fick vi ta den ännu senare bussen och så kom vi äntligen hem.


Dagens köp:


Pärlhalsband, Glitter ,ca 70:- loveit!

Flätskärp, GinaTricot, 129:- LoveItTo!

Sånt man inte visar upp, haha. LipGloss H&M 20:-


Snälla!

Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!



Music is my drug


Dizzee Rascal - Dance wiv me

Nyinköpt parfym

Hej♥


Igår hände det inte så mycket, Anna kom hem till mig en stund och vi tittade lite på fredagen den trettonde, typ alla dog, hehe. Idag tog jag bussen till Hälla sen mötte jag mamma där och vi kollade lite i affärer, ringen som jag så gjärna vill ha från H&M verkar ha gömt sig, jag hittar den inte någonstans.. Jag hade tittat ut en parfym sen tidigare som jag kanske skulle köpa.

Jag och mamma gick och åt på IKEA av alla ställen och jag fattar inte hur det kan vara så billigt där, det kostade typ 140spänn för allt.. Och det var jättegott och man blev jättemätt också, jag tog en ceasarsallad (stavv?)  och dessutom var det fri påfyllning på drickan, fattar inte hur det går ihop !

Sedan gick vi tillbaka tilll Kicks och jag och mamma köpte parfymen tillsammans, för hon tyckte tydligen också att det luktade gott, så vi ska dela på den. Hehe, undrar vem som tar den, om inte moi . Den heter Puma Animagical woman och luktar mycket, mycket gott. Det är typ min dag so far !

Ha en bra kväll !


Sommar!

Hej

Jag ska vara med i en fototävling här 

Det här är min bild:


Ny design!

Vet ni hur länge jag sov idag? 20 i ett! HERREGUD ! Nu har typ hela dagen gått så händer väl inget idag.. Vi får se vad som händer ikväll. Måste verkligen ändra mina sovvanor.

Jag har ändrat hela min design på bloggen, vad tycker ni?

Har inte direkt något intressant att skriva just nu, men ha det fint!


2 nya kategorier

Jag skapade nyss 2 nya kategorier, de heter "Fina bilder" och "Mer än vardag"

Nu känner jag för att ändra lite i min blogg så ni kommer nog se förändringar under kvällen, haha.


Aaron Johnson




SÅ snygg!  var han 2008, nu är han FUL!

Oskar Linnros♥

♥Hej♥

Idag har jag, min syrra och min mamma vart på stan och shoppat lite, roligt. Sov bara till knappt 11 idag faktiskt, haha. Jag brukar sova till 12 :) Känner att jag vill vrida tillbaka dygnat lite. I alla fall; jag hade tittat ut en jättefin ring som jag ville köpa på H&M, men sen när jag kom dit så var hittade jag den inte :( Så det blev inget köp av ring today.. Vi åt på Jensens, det är så himla gott där, inte så dyrt heller !

Vet ni vad jag köpte? Jag köpte Oskar Linnros nya skiva! "Vilja bli" heter den, lyssnar på den nu, den är bra! 179 spänn på någon skivaffär, fattar inte hur de kan vara så himla dyra, men jag ville verkligen ha den, hihi..


Hans albumtrailer, inte för att jag vet vad det är men, haha, här har ni!

Bra låtar


La roux - Bulletproof



Katy Perry feat. Snoop dogg - Califfornia girls

Roliga videos







haha




Så himla söt i den här videon!


Never say never


Justin Bieber feat. Jaden Smith - Never say never

Skitbra låt!

Fritt fall!

Godmorgon!  Goddag!

Igår var jag som sagt på Gröna Lund, det var jättekul. Jag och syrran åkte typ alla karuseller som gick att åka nästan och jag åkte fritt fall! Jag fattar inte hur jag vågade det, det var så himla läskigt. Man åkte upp skitsakta och åkte ner i 110km/h! Jag hade panik där uppe, det var typ 80 meter högt upp! Det var i alla fall jättekul igår.

Jag fattar inte hur jag kan sova så himla länge, måste ändra mina vanor!

Bevis! Jag vet, jag är jättesnygg, men jag hade panik i det där ögonblicket!


Gröna Lund imorgon!

Hej♥

Imorgon ska jag åka till Gröna Lund! Vi ska åka karusell hela dagen, hehe. Jag kommer nog inte uppdatera på hela dagen imorgon :(

Ha det så bra i den tropiska hettan!


Angus, thongs and perfect snogging!

Min favoritfilm just nu!






Aaron Johnson spelar Robbie i filmen! så himla snygg!

Åhh! :D

Thecomputernerd01

Hej♥

Idag har det inte hänt så mycket, sov till 12! Fattar inte hur jag lyckas.. I alla fall, då tog jag det lugnt ett tag, sen mötte jag Anna vid macken, vi tog en glass där och cyklade sedan hem till mig, kollade på thecomputernerd01 hela tiden nästan , haha. Han är så rolig (och snygg). Sen cyklade hon hem och jag har kollat på film m.m. ;)
Det är typ min dag i stora drag!

Ha en bra kväll!

Jag är så himla snygg just nu alltså! NOT


YouTube

Förlåt för den väldigt dåliga uppdateringen.

Igår sov Anna hos mig, vi kollade lite på youtube och titta vad vi hittade:











Han gör typ parodier på olika låtar, gå in på YouTube och sök på thecomputernerd01 så kommer många roliga klipp upp, han är så himla snygg också!
 

Fin♥

We were given: Two hands to hold. To legs to walk. Two eyes to see. Two ears to listen. But why only one heart? Because the other was given to someone else. For us to find.


Lyser upp det grå


Nagellack; Mavala 71 la paz

LoveSummer

Hej !

Idag åkte jag och badade med familjen på sundängen, det var 24grader i vattnet. Jesus.. vi badade typ helatiden och Ellinore och hennes kompis drog av mig min bikiniöverdel :( Tur att jag var i vattnet i alla fall. Annars skulle.., nej jag vill inte tänka så långt.. Sen gick mina alderles nya solglasögon sönder, gissa hur ledsen jag blev! Inköpta igår lixom. Men nu ska jag få ett par likadana sånna imorgon tror jag, hoppas jag. Ellinore och jag simmade över till andra sidan av sjön, gissa om jag var trött sen. De tog typ 8 minuter att simma över.

Nu har vi haft någon slags grillmiddag här med några gäster, snart blir det efterrätt!
Ha en bra kväll !

Otfiten just nu, haha, det syns väldigt bra! så fick ni se mitt otroligt ostädade rum också..

Blusen jag köpte i Tuna Park och shorts från H&M

Dagens händelser

Hejsan :)

Idag vaknade jag 12! Herregud altså! Då åt jag frukost m.m. Sen tog jag det lugnt, på kvällen så cyklade jag och Ellinore till Hälla en sväng och shoppade lite, jag köpte en ögonbrynspenna på H&M som jag nu inser är en aning för mörk. Jag köpte också en rosa BH på rea för 90 spänn ! Jag köpte också ett par jättefina solbrillor från Lindex för 80:- tror jag, leoparmönstrade rayban-modell, har letat efter sånna skitlänge! Och vet ni vad som hände; vi hade vart på IKEA för Ellinore skulle köpa en födelsedagspresent åt mamma, så då cyklade vi den lilla biten till Hälla shopping för att cyklarna skulle stå där när vi cyklade hem sen, i alla fall, Då går vi in i affärer och kollar lite och jag upptäcker till min fasa att min påse från Lindex är borta! Jag fick panik! Började typ gråta, sprang runt överallt där vi hade vart och sedan hittar jag den - som tur var - i min cykelkorg, haha. Då kunde jag andas igen.. Gud vad lättad jag blev altså ! Efter ett tag cyklade vi hem och åt mat, kyklingsallad, det var jäättegott. Vi har tittat på film och nu ska jag nog snart gå och läsa i min säng, godnatt!
Imorgon ska jag antingen åka och bada med mamma och syrran eller vara med några kompisar, vi får se

Puss !

Frisyren som mamma gjorde på mig, med hjälp av VeckoRevyn, syns inte så bra, ursäkte bilkvalitén.

Jag!


Otur

Hejsan !

Jag har typ haft världens otursdag/kväll idag, jag hade satt på mig mina nya byxor för jag och syrran skulle cykla till macken och köpa lite chips, vi fick jordgubbar från mormor (de var jättegoda) och gissa vad jag gör; jag ska stoppa in dem i kylskåpet och typ tappar skålen på något sätt så en stór del av jordgubbarna åker ut på mina byxor och sedan lagnar på marken, kul ! Jag fick typ panik, sprang och försökte torka bort det och som tur var gick det bort, men då fick jag inte ha på dem till macken :/ Denna lilla fördröjning gjorde att vi kom fram en kvart före den stängde.. Jag köpte en chipspåse och en cola, åkte in på skolan och åkte runt lite. Sen cyklade vi hem, började titta på en film, män som hatar kvinnor. Och vi tittade också på yesman, skitrolig film ! Och för en stund sedan märkte jag att jag legat på en chokladbit, roligare ! Nu blev byxorna smutsiga ytterligare en gång, som tur var gick det också bort ;) Min slutsats för detta inlägg är att Gud inte gillar mina nya haremsbyxor :(

 

Godnatt♥

 


Dagens inköp


Hej♥

Jag har som sagt vart på Tuna Park idag, detta är vad jag köpt




Denna tröja fick jag av mamma från BikBok, jätte fin, tack :)

 
Vit blus från BikBik köpte jag , kostade 75 kronor! De skulle kostat 299 om det inte var rea, men det var typ halva av halva priset

Haremsbyxor från H&M för 100 kronor :) Äntligen hittade jag ett par i min storlek !



Tuna Park

Hejsan !
Idag ska Jag, min syrra och mamma åka till Tuna Park och shoppa :)
Det kommer bli kul, nu ska jag duscha och göra mig iordning, vi ses sen ha en bra dag ! Långt inlägg..
 

Hej, jag ligger på sundängen och solar, ly...

dsc00459 (MMS)

Hej, jag ligger på sundängen och solar, lyssnar på musik, läser veckorevyn och har det bra:) nu ska vi snart gå och köpa glass. Jag och syrran har badat skitmycket, det är jätte varmt i vattnet, ha det bra!


Roliga låtar


Proffessor Green - I need you tonight


Yolanda Be Cool - We no speak americano

Bilder från cupen!


Haha, sötisar!

:)

Haha, coolingar

Sådär många länder var det med!


Ullevi

Haha, jag är 86

Hihi, jag igen

egot jag.. :)

Big Love







94:orna

Härligt!

Skanidinavium!




Lovebug


Jättebra låt!



Jonas Brothers - Lovebug

Dagens



Kläderna inköpta i Göteborg, shortan; H&M 99:- , shortsen; jc 149:- Wrangler, de var skitmycke rea, de skulle kostat 800 om de inte var rea :D

Bästa cupen!

Ni ska bara veta hur kul jag har haft de senaste dagarna. Det här var den roligaste cupen jag någonsin har vart på, och jag har vart på ganska många de senaste åren.. I tisdags, när vi kom dit, och på onsdagen gick vi på Liseberg och åkte karusell, åkte Balder(!), och massa andra som jag inte kommer ihåg namnet på, haha. Jag spelade många matcher, det var skitkul, gjorde mål, haha. Orkar inte skriva allt som hände, för det hände så mycket, haha, på nästan en vecka. Älskar IRSTA HF!
Det var lag från hela världen, Nigeria t.ex.

Igår när vi var på donken så var det typ ett isländskt killag där, vi lärde varandra massa ord, haha. Täpä(hur det nu stavas) , lärde de oss, de sa att det var typ hej, men sen fick vi reda på att de betydde något annat.. haha. Sen när vi åt där, då började några typ ryssar kasta mat och kartonger på oss, och då blev det typ fight, matkrig.. haha, man har väldigt kul på cuper vill jag bara säga.

Orkar inte skriva någe mer nu, godnatt!


Två låtar som hör till Partille cup 2010

  
VM-låten!

Usher - OMG

Åker imorgon!

Hejsan!

Det här är nog det sista inlägget på väldigt länge, imorgon åker jag, det är samling 5.30! Jag får väl sova på tåget, väldigt mycket. Tänkte gå och lägga mig om en timme eller nåt, så jag spenderar tid på att sova på tåget, menar jag, haha. Vi ska åka tåg i 4 timmar! Får väl läsa och lyssna på musik också.. Mamma och Ellinore ska åka och vara där i två nätter och titta på mina matcher. Jag ska vara där i 5 nätter! Ska packa klart det sista nu och så tittar jag på något program på tvn.

Ha det jättebra!

Femte juli tvåtusentio

Tjena♥

Idag var det tänkt att jag, min syrra, min mormor och hennes man,Lasse, skulle åka till ett bad och vi skulle bada och ha det bra, men när jag vaknade berättade mormor att Lasse hade åkt in till Akuten på natten för att han hade ont i bröstet, så det blir inte bra :( :( Och imorgon åker jag ju till Göteborg och ska spel handbollscup.. Men jag tror, jag är nästan säker på att han kommer bli bra igen, hoppas det!! Han kommer bli bra!  Idag ska jag bara vara hemma och vänta tills mammma och min moster kommer hem, de har vart i någon stad, haha, och övernattat på hotell, men nu skulle de åka hem direkt, sen ska vi nog åka till och hälsa på honom för nu kan vi inte göra det för mormor och Lasses bil är vid akuten. Ikväll har jag den sista träningen före cupen, det blir kul.

Ha en bra dag!


Music



Har kollat runt lite på Youtube och hittade lite bra låtar



Sia - My love. Den är med i Twilight

Oskar Linnros -  Ack, Sundbyberg

 


Jennifer Hudson - all dressed in Love (den är med i Sex and the City)


Dagen

Hejsan:)

Idag har jag mest vart hemma i solen, jag tog ut en filt och en tidning och lade mig i skuggan under att träd. Jag har hört att det är bäst att "sola i skuggan" för då får man tydligen en jämnare bränna.. Jag och min syrra spelade lite kubb och jag slog henne stort 2 ggr, sen gav hon upp, haha. Vi åkte en liten sväng till en golfklubb eller vad man kallar det för vi tänkte spela såndär långgolf, hehe. Vi amatörer kommer där bland proffsen som slår typ 200 meter, och vi slåt allra högst typ 70.. Lyckat, men kul var det. Nu ska jag snart äta mat, ha en jättebra kväll!

Jag och Anna på midsommarafton!

Grå naglar



Älskar den färgen! Depend nr. 197

haha, alla mina naglar har typ gått av förutom tummnaglarna!

Cityfestivalen

Hej♥

Jag har vart på cityfestivalen hela dagen idag med mamma, vi gick mellan stånden och strosade. Sånadär spanska våfflor är goda, haha. Sedan gick vi till Carlings och där köpte jag ett linne, och så vill jag tipsa om att de är rea på typ 4 bodybutter på The body shop! Jag ångrar lite att jag inte köpte någon nu.



Carlings 99.50:- Rea

Nu ska jag ta med mig den nya veckorevyn ut i solen, ha det fint!

Nöjd!

Hej♥

Klippningen blev jättebra! Jag blev mycket nöjd. Det blev ganska mycket kostare och jag vill försöka få allt hår lika långt, även i luggen.





Ska klippa mig idag

Goddag!
Idag ska jag klippa mig, eller toppa.. Jag tänker försöka att få allt hår lika långt utan uppklippningar. Lite hippiestil blir det nog, det bli nog bra! hoppas jag!


Något sånthär? :)


Filmen var bäst!

Eclipse var jättejättejätte...bra, jag finner inga ord. Den var klart bäst av alla filmer i serien, typ min favoritfilm! Gud vad jag älskade den, jag började gråta jättemycket vid ett ställe i filmen, gud vad bra den var alltså. Och alla är så snygga i den filmen också, Emmett, Jasper, Jacob, men framför allt Edward! Den var mycket mer rolig än de andra filmerna och det var också mycket mer kärlek med, I just loves it!

SE DEN!!!!

RSS 2.0