Ögongodis!


Gud vad söt kille! Tyvärr bor han i New Jersey.. Jag smälter, altså! En av väldigt många fina bilder på honom, thecompternerd01♥


New buy

hihellohey

Idag var det skola igen, tråkigt, idag började också elevensval, jag har studiehörna som är menat för att göra läxor på den tiden, men vi har ju inte fått några läxor än så vi fick ha lite kortare, då åkte jag till trafikskolan, försökte ännu än gång och två och tre med de där jäklans datatesterna, men jag klarar det inte, kändes ganksa värdelöst att gå dit. Gick på staden och strosade en liten stund, jag köpte en foundaition, som har vart min plan för hösten, Maybelline Affinitone, endast ca 80 kronor på H&M. Jag har köpt den förut så jag vet att den är bra. Kom hem lagom till maten, hemmagjorda hamburgare och pommes frites, gott! Nu har jag duschat och försökt hitta på en låt som jag kan ha till musiken som är lätt, fast hitta inge, vet ni någon, kommentera! Ska kolla lite på datorn en stund, sedan ska jag sova.

denna foundation köpte jag, klicka på bilden så blir den större


Film!

hej♥

Idag var jag i skolan igen, sedan cyklade jag och Mathilda hem tillsammans, och det spöregnade. Inte så roligt, blev väldigt blöt. Tog dety lugnt hemma, sedan var det dags att åka till träningen, det var kul där. Sedan cyklade jag hem med Amanda , Nu sitter jag i min säng och äter macka med bacon och tittar på film, trevligt! Sedan ska jag sova, hade roligt!
 

Update

hejj♥

Idag har jag vart på marknaden med mamma och min syrra, det var roligt, jag fick två saker av mamma; en collagetröja som det står canada på, och en snygg väska, de var fina. Efter ett tag åt vi, jag köpte våfflor. Han som satt i båset igår var inte kvar idag, dåligt. När vi hade vart på marknaden så åkte vi och fixade lite ärenden, sen åkte vi hem. Jag var skittrött efter igår så kunde knappt hålla mig vaken, haha. Nu ska jag nog gå och göra iordning mig för att sova, läsa lite och så. imorgon är det skola igen. Ha det så good!

liten bild på min nya tröja

Händelserik dag!

Idag har jag vart på kalas, för att min farfar fyller år, grattis! Först åt vi smörgåstårta, det var gott. Vi åkte till marknaden i drygt en timme, kollade lite, vi (jag, Ellinore och Linn) köpte en heliumballong och sög i oss den, haha, vi lät väldigt roligt. Vi skulle åka karusell och han som satt i det där båset där man köper biljetter var så j*vla snygg, altså. Finner inga ord, haha, han hade mycket muskler och var typ asiat eller nåt, MVG i betyg! Sedan åkte vi tillbaka och fikade tårta, gott. Jag hade lite bråttom så fick skynda mig, sedan åkte vi hem, jag packade ihop saker och cyklade till Mathilda, vi gjorde iordning oss för "beatchpartyt" på Lögarängsbadet, och åkte sedan iväg till det. Först var det typ inga där men sen blev det lite drag. dansplatsen var utomhus och det var väldigt kallt, förutom när man dansade, hehe. Det hände massor med saker jag inte har lust att yttra mig om, förlåt. Vi åkte hem typ halv 12 med massor av nya minnen, kul var det.

otroligt snygg bild..


Peace out

Ligger i min säng och äter choklad och dricker cola, haha. Jag kan knappt röra fingret altså, och typ allt blod åker bort från fingret så.. ja, jag vet inte varför jag berättar det. Ikväll har det inte hänt så mycket, Mathilda kom över och hämtade en gammal mobil som jag hade för hennes behöver in på lagning så då fick hon låna den. Har tittat på lite videos på Youtube, lyssnat på Spotify, tänkte gå och lägga mig snart, är väldigt trött.

Så otroligt vackra bilder känner jag, skulle platsa till topmodel! Ville inte att inlägget skulle bli så tråkigt..


Stukat finger!

hej♥

träningen var skitrolig förutom i slutet, sutkade fingret. Inte kul, det svullnade skitmycket och gjorde jätteont så jag kunde inte vara med i slutet. Efter träningen hämtade mamma mig och då åkte vi direkt till Apoteket för mamma ville kolla upp det, hehe, då köpte vi tejp. Vi hämtade också  ut min mobil ! Har längtat efter den! Nu sitter jag och äter mat, ikväll händer det nog inget sp, imorgon ska jag fira min farfar som fyller år, på kvällen ska jag med Mathilda och kanske någon mer till Beach party på Löga, Ha en bra kväll!

haha fin bild, ville bara visa min hemska svullnad! Vänster lillfinger,är typ lika stort som ringfingret!

Dålig bild



Linne H&M
Haremsbyxor H&M


Today

hejsan

Skolan var hyfsat rolig, vi hade musik sista lektionen, man fick välja ett instrument och en låt man ville lära sig! Jag valde gittar men hittade ingen låt jag ville spela, men nu har jag kollat på spotify och väljer mellan Johnossi whats the point, Oskar linnros, från och med du, 25, debut, din mamma, Katy perry-california girls eller salem al fakir - 4 O´Clock. Blir nog bra. Snart är det träning, ska gå och fixa oirdning mig till den. Ha det så bra!


Blondspray

halloj

Idag har det inte hänt så mycket, vanlig skoldag. Efter skolan åkte jag hem till Mathilda en stund, hon hade någon slags spray som man skulle spraya i håret så man fick ljusare hår, sprayade lite sånt på mitt hår, och det syns inget än så länge i alla fall! hehe. Ikväll är det träning, ska börja typ göra iordning mig och fixa nått att äta.
Ni får ha en bra kväll!

Förresten, vet ni att jag har skaffat spotify idag, det var några i skolan som sa att det var gratis, så det var great!


Chris move your feet


Chris Brown ft. Lil Wayne - I can transform ya



How´s my hair?

Vill göra något med mitt hår men vet inte vad, jag vill färja det, tycker det börjar bli lite tråkigt. Men vet inte till vilken färg, funderar på att använda sivershampo och få det lite ljusare. Kanske vill färja ljusare slingor men det går bort ganska fort.. Hmm

vad tycker ni ? kommentera snälla


Clothes is much



fan det blev fel håll men bilden ville aldrig vända håll, provade att ladda upp den runt 5 gånger men insåg att det inte skulle funka.

Linne Gina Tricot - Shorta H&M - klocka flygplatsen i Teneriffa - Jeans vet ej


First day of lessons

hey sweeties♥

Idag vaknade jag i mitt jättefina rum, hehe, klockan var ganska mycket så började skynda att klä på mig m.m. Gjorde iordning mig och cyklade med Thilda till skolan. Idag var det som sagt första skoldagen, vi hade Engelska, Slöjd, Franska, Svenska och Gympa (väldigt intressant för er att veta). Kul att umgås med alla kompisar nu efter sommarlovet. Får se vad som händer ikväll, hittar väl på något, jag väl ju inte bli bored iaf..

Bilder med Webcam


Städat rummet!

Hej sunshines !

Förlåt så mycket för att jag inte har uppdaterat, jag har inte känt för det idag.
Jag gick upp ca halv 7, gjorde iordning mig. Jag och Ellinore tittar på "Dora utforskaren" medan vi äter frukost, haha. Sedan var det dags att åka till skolan, men det regnade så jag kunde inte cykla med Mathilda till skolan.. Åkte buss. I skolan var det några som pratade om ; gymnasieval, val av jobb och hur man ska jobba på lektionerna. Inte särskilt roande men det var väl okej. Efter skolan åkte jag direkt till stan för att gå till bilskolan, jag känner att det börjar bli mer och mer meningslöst att gå dit, för nu har jag bara några dumma datatester som man ska göra som är helt omöjligt att klara, så det känns inte kul. Jag ska också köra upp, det är så himla mycket man ska klara av före man kan få körkortet och nu är sommarn i stort sett slut (usch, vad hemskt det där lät) så det blir nästan inge mer köra förrän nästa sommar, roligt värre! -.-' jaja, träffade Simon där och sedan åkte jag hem och efter ett tag började jag städa mitt rum, jag kände att det behövdes, jag fick bara mer och mer kompisar, kallade dammråttor.  Det tog 3 timmar ! Saker låg slängda hur som helst och jag hade inte dammsugit på väldigt länge. Men nu finns det inte en obehövd pryl framme och inte en enda dammtuss. Jag är näjd och stolt - som ni kanske märker - haha. Sedan försökte jag göra det lite cosy med tända ljus och då kommer mamma och säger att det är farligt ! Herregud, relax mor. Jag kom på att jag hade kvar min cykel vid busshållplatsen så det var bara att åka iväg halv 10 och hämta den. Det har inte hänr så rusligt mycket mer idag faktist. Imorgon är första riktiga skoldagen då vi går som på vanliga lektionewr enligt schemat. -.-'


Jusste jag ska säga att min mamma är den bästa mamman in the world för jag fick filmen "Remember me" igår efter träningen på macken mot att jag städade mitt rum och se så duktig jag har varit !


Men ni måste hade så toppen, så skriver jag mer imorgon.


Dagens låt!

Johnossi - What´s the point

230810

hej♥

idag var det som sagt första skoldagen, det var lite segt, man var tvungen att följa ett schema, så vi fick väldigt mycket rast, hehe, varför kunde vi inte bara ha allt info på en gång? aja. Nu sitter jag coh äter nyponsoppa med biskvier, typ, och tittar på något program på TVn. Ikväll är det fotbollsträning, ja, sen får vi se vad som händer, hehe.


Skoldag

hej♥

idag är det skola *snyft*, nu måste man börja säga helg igen. Jag vill verkligen inte börja skolan igen, jaja, det finns väl inte så mycket man kan göra, det känns som att nu börjar en negativ tid, när det är mörkt och kallt.. Usch. hehe, men ha en så bra dag det går att få nu då..


Onödigt babblande

hej♥

Igår sov jag över hos Anna, för om jag skulle gå på festen så skulle jag inte känna någon där och det skulle kännas lite sådär, men grattis i alla fall Simon! Idag ska jag spela match mot Sala, jag förstår inte riktigt hur det ska gå till för jag har ganska ont i foten fortfarande, fast det håller på att gå över så det får gå att spela match! Tänkte kanske gå på bio ikväll men insåg att det skulle bli för sent, för den börjar halv tio och slutar typ halv 12 och imorgon börjar den förbannade skolan.. men kanske kan gå på bio imorgon istället, vill gå på vampyrer suger, haha, den verkar väldigt rolig. Jag och också köpa filmen "remember me" med Robert Pattinson för alla säger att denär jättebra, så får se om det kanske blir den jag ser på ikväll. Jag vet inte varför jag berättar detta för er, förlåt.

Ha en bra dag!

Jag i en taxi i Helsingfors !

Gul ko

Hej sunshines!

Idag vaknade jag runt 11 men orkade inte kliva upp ur ssängen före 12, haha. Jag har ont i foten för igår hoppade jag och Ellinore studsmatta igår, och så slog jag i foten i hennes ben, det gjorde j*kligt ont kan jag medge. Ikväll ska jag antingen på födelsedagsfest eller sova hos Anna :) Vi får se, ha det toppen!

Graffitinails






(ursäkta den dåliga skärpan på min bild ovan)
Idag kom min syrra hem med det här coola nagellacket, man målar på ett underlack med vilken färg som helst (förutom svart) och det funkar bäst med ett lack från Isadora. När det har torkat så målar man på det svarta lacket, torkar på 30 sekunder och då spricker det upp och ser jättecoolt ut, gillas starkt!



Life is short, so enjoy it to the fullest

Hej♥

Idag åkte jag till körskolan vid 10, för på fredagar stänger den vid 1, jobbade en stund, man skulle tydligen göra datatester på datorn också, det är så himla mycket man ska göra! Åkte hem och för jag vill ta det lugnt, läste lite m.m. Sedan åkte jag iväg på kräftskiva som vi var inbjudna till, det var mycket gott med färska kräftor! Sedan har det inte hänt så mycket mer,

Jag funderar på att åka på språkresa nästa sommar med Anna, det skulle vara skitkul, får se hur mycket pengar jag hinner samla ihop, de är väldigt dyrt! Vill det verkligen.

Strömavbrott

hej sötnosar!

som sagt så fick jag strömavbrott igår när jag och Ellinore tittade på Titanic, så vi fick inte se slutet.. I alla fall så var jag på mopppeskolan igår och det gick jättefort att göra allt, det är bara några övningar kvar nu så jag gjorde klart allt på typ en timme. Sedan gick jag till biblioteket och hyrde en bok som jag velat ha, sedan gick jag runt en sväng på stan, och sedan när jag ska kolla när nästa buss går så går den inte om en timme.. KUL! Då gick jag vänta på den också innan jag kunde åka hem och gissa vem jag träffar vid busshållplatsen om inte Anna! haha. Vi åkte buss tillsammans hem och sedan skjutsade jag henne en bit på cykeln och sedan skildes vi åt! Jag kom på att jag hade träning klockan sju så det var bara åka hem. Jag åt pannkakor hos mormor, det var jättegott. Sedan gick jag och bytte om och fick skjuts till träningen. Träningen var ganska kul. Efter träningen så åkte jag hem, duchade och sedan tittade jag och Ellinore på Titanic som vi inte fick se klart, då gick vi och lade oss och läste en liten stund med ficklampa, haha, sedan somnade jag. Det var min dag det!

Idag gick jag upp typ 8.10 för jag tänkte åka till skolan halv 9 men då kom jag på att jag inte skulle hinna med allt isf och jag behöver inte ens komma dit så tidigt. Så jag ska ta nästa buss kvart i 10. Nu ska jag at det lugnt en stund. Ha en bra dag!

Hej<3 tänkte precis blogga men gissa vad s...

Hej<3 tänkte precis blogga men gissa vad som hände om det inte inträffar ett strömavbrott, bloggar imorgon innan jag åker till moppeskolan.


Outfit

Jeansjacka H&M - Linne H&M - Slätskärp GinaTricot - jeans Wrangler - Skor Converse - Ring Cubus - Väska Adidas ♥

Todays happens

Hej söt !
Idag har det hänt mycket. Jag vaknade ungefär 11, då gick jag och duschade och gjorde iordning mig, jag skulle ta bussen kvart i 1 till trafikskolan, och jag träffade Anna vid bussen, hon skulle till en kompis, så vi gjorde vi sällskap. När jag kom fram till skolan började jag jobba med övningarna och efter ca 2 timmar gick jag på en sen lunch med Simon på Spicy, jag tog en nummer 14, hihi. Efter lunchen gick jag tillbaka till skolan och jobbade lite mer, sedan slutade jag och träffade mamma på stan, vi skulle kolla min syn - haha, man måste det för att klara körkortet - den va mycket bra ! Vi gick och kollade lite på torget med mera, vi gick till stadium, för jag skulle kolla på skolväska, jag hade sett ut en jag ville ha, men det fanns ju så många färger, så det var nästan omöjligt att bestämma sig, jag velade jättelänge innan jag köpte en brun modell, eller rättare sagt fick den av mamma, tack så mycket ! Sedan åkte vi hem, mamma släppte av mig vid macken, för jag hade min cykel där och jag skulle kolla på min kusin, Linns match mot Irsta. Gissa vem jag inte möter på macken om inte Anna! haha, det är typ omöjligt, vi stod och pratade en stund och sedan åkte hon hem och jag åkte till matchen. Det gick inte så bra för Linns lag, de förlorade med 4-1. Efter matchen så cyklade jag hem och mamma bjöd över dem på fika hos oss, trevligt, de åkte hem typ 9 tror jag, och efter det har det inte hänt så mycket, ska titta på en film nu, sen blire sova!
Ha det super!
Min nya väska, Adidas, 399:-  Love it! Jag vet, den ser lite svart ut men den är brun ;)

Sötebror!

Hej:)

Idag åkte jag först till farmor och farfar och träffade min halvbror Liam som är fyra år gammal, han är så söt ! Jag var där några timmar och sedan fick jag skjuts direkt till moppeskolan, för att göra några övningar. Sedan hämtade mamma upp mig, fast jag hann shoppa en ring på den lilla tiden jag strosade runt bland affärerna. När jag kom hem så ville jag åka moppe, hehe, precis när jag gick ut så började det dugga, men det hindade inte mig, när jag hade åkt en liten bit så började det spöregna, så det var bara att åka hem och springa in, blev genomblöt ! Sedan har det inte hänt så mycket mer idag.


Ring från Cubus 50:-




Liam, kuddkrig !



Sucker for love

When I saw you I was afraid to meet you. When I met you I was afraid to kiss you. When I kissed you I was afraid to love you. Now that I love you, I am afraid to lose you.

Jag dör!


Kolla hans leende, han är så himla söt ! Justin Bieber - Love me♥

Jag känner att min blogg överkokar av Youtube-klipp, men hittar så många bra låtar nu och då måste jag visa dem för er!

Skantzöbadet

Dagens planer är att åka och bada med Ellinore, mormor och Lasse, vi ska åka till Skantzöbadet. Det har blivit något av en tradition att vi gör det på sommarlovet, det kommer bli kul. Imorgon och resten av veckan fortsätter den tråkiga moppekursen.

Men ni får ha en bra dag!



Nattfunderingar

Jag märkte just att Jamie Foxx och Usher är skitlika varandra!




Usher?


Jamie Foxx?

Sagan om Jack och Rose

Jag såg nyss Titanic, gud vad jag grät ! Det är nog den finaste film jag någonsin sett, deras kärlek är så fin ! Jag har sett den några gånger förut men aldrig har jag gråtit såhär mycket, i och för sig var jag några år yngre då, nu förstår jag nog kärleken bättre.




Pictures

Från cupen och Kryssningen m.m.
Haha, Lina och Becca!
Viola :)

Isabelle


Stina :)
Och nu från kryssningen

Linn :)

Haha, Linus

Ellinore X)

Spelautomater, hihi           Faster och farfar i bild också



Maarit vann 10 euro!


I helsingfors

Linus :)

Det var någon slags cykelramp där, och det var massa killar som hoppade där ;)

Muskler♥

Haha, Linns tappade tand x)

Vi spelar kort i korridoren :D

haha, kolla bussens "namn"  X)



Dagens outfit



Tunika - Indiska
Jeansjacka - H&M
Skor - Converse
Halsband - Glitter
Solglasögon - Lindex
Jag bara älskar mina nya skor!

Bra låtar


You and me


Justin Bieber feat. Usher - Somebody to love


Miley Cyrus - The climb

Jätteroligt på kryssningen!

Hej♥

Kom hem från Kryssningen tidigare idag, det var jätteroligt. Det var jag, Ellinore, Linn, Linus, farmor, farfar, faster Maarit och Göran ! Vi badade i poolerna på båten, spelade i spelautomaterna, shoppade i Helsingfors och mycket mer. På kvällarna spelade vi barn, hehe, kort i korridoren, tradition ! Jag köpte inget i helsingfors men däremot, gissa vad jag köpte, CONVERSEs ! Köpte dem i taxfreen på båten, så glad ! De och vita och kostade 480 kronor! På typ Stadium och sånna affärer kostar de runt 700! Min farfar och min kusin Linus sjöng karaoke på kvällarna, hehe. Linus sjöng Billie Jean och Hardrock Hallelulja, engelska låtar! Han är typ 01:a! Farfar sjöng finska låtar, hehe. Linn tappade en tand när hon åt dumlekola, haha, den satt kvar på klubban !Jag somnade nästan på bilfärden hem. Vi blev skjutsade direkt till Framnäs för där var mamma, det var jättebra väder, så jag solade, lyssnade på musik och somnade nästan igen, hihi. Doppade mig och sedan åkte vi hem efter ett tag. Jusste, vi åkte till ElGiganten och då försvann min mobil :( Vi skulle lämna in den på lagning i högtalaren för att man hör inte när jag ringer till någon, så då fick jag ta en gammal mobil under tiden, kommer sakna den ! Sedan åkte vi hem. Åt middat, grillat, och nu sitter jag här, den här dagen har vart väldigt lång, det känns konstigt när man tänker att i morse var jag på båten !

Ska gå och lägga mig om en stund, kanske tittar på en film! Ha det bra !

Hehe, Linn, Ellinore, jag och Linus i bubbelbadet på båten !


Tripp till Helsingfors!

Hejsan♥

ska gå och lägga mig nu, ska upp halv 8, hehe.

Men ni får ha det super så skriver jag när jag kommer hem igen från kryssningen !

Kryssning imorgon!

Hej♥

Idag var jag på trafikskolan som vanligt, det är bara en dag kvar på teorin. Sen är det massa uppgifter jag ska göra som jag inte är klar med. Jag lunchade med Frida, Simon (en i moppekursen) och två till på Waynes Coffee, trevligt. Vi gick tillbaka klockan ett och gjorde alla uppgifter=skrev av andras, hehe. Ja, jag vet, jag lär mig inget på det viset men jag får plugga sen och läsa i min bok. När vi hade gjort klart det vi hade tänkt att göra så gick vi (jag, Frida, Simon och hans kompis)runt en stund på stan och tog en glass m.m. Sedan åkte jag hem med bussen och det var så j*vla drygt, det var några väldigt dryga "busar" som hade tagit bort tidtabellen så då blev det lite trubell kan man säja, hehe.

Imorgon efter moppekursen ska jag direkt åka till Stockholm och sedan ska jag på Kryssning (som sagt) med farmor, farfar, Faster,Göran,Linn,Linus och Ellinore, det kommer bli bäst ! Längtar väldigt mycket. Ikväll ska jag bara packa till det och ta det lugnt.

New clothes!

Hej, har ju glömt att säga att jag har köpt tre nya saker de senaste dagarna, ett par jeansshorts 170:- New Yorker , ett par örhängen 29:- Cubus och ett linne från H&M 49:- !






Ursäkta bildkvalitén !
Big love!

Complicated!

hejsötisar♥

 

Idag gick det inte precis så bra på mopedskolan, först var det teori och sen var det lunch, sen fick man stanna kvar om man ville och göra övningar som man var tvungen att göra, det gick inte så bra precis, man fick ha högst 3 fel, jag hade 12, kul. Jag stannade där till 4 ! Det är jättemycket saker man ska göra, det kommer ta flera veckor tills jag klarar allt, det är värre än att ta bilkörkort typ, herregud! På torsdag ska jag på kryssning! :D Längtar jättemycket, den går till Helsingfors så vi kommer hem på Lördag, då måste jag fortsätta nästa vecka och försöka klara körkortet. Nu tittar jag på film och sen ska jag titta på TV m.m. Läsa lite i boken som vi fick från trafikskolan och sen ska jag väl gå och lägga mig, Ha en bra kväll !


En rolig låt, Antoine Dodson - Rapist intruder song :)

Music♥


Stromae - Alors on dance    haha, på franska !


Locnville - Sun in my pocket     De är så himla söta!


Hahahaha Sean banan - Skaka rompa


Love - simple





























090810

Hej alla söta♥

Gud vad jag hatar min syrra nu, hon hade inte ens sagt att hon bloggade från min blogg, besök inte hennes blogg ;)

I alla fall som min syrra sagt så var cupen jättekul, fast när vi åkte ut den så avgjordes den med straffar, först blev det lika av de fem första, sen skulle jag slå nästa och såklart skjuter jag över, jag blev så himla arg på mig själv för det var typ jag som avgjorde den nästan. . Och Rebecca åkte till sjukhuset på den sista kvällen för hon hade fått en armbåge i huvudet. Fast i övrigt var det jätteroligt. Jag kom hem igår, då var jag jättetrött, hehe. Idag var det första dagen på min moppekurs, vi fick reda på att Frida hade samma kurrs som jag så vi träffades på stan och gick tillsammans dit, det är jättekrångligt att ta det ju, för vi trodde att det bara var i fyra dagar och typ ett prov sen fick man kortet, men så lätt var det tyvärr inte..
Ikväll tror jag det är träning, och så får vi se vad som händer, ha det toppen!

ellliiinore här :D

Hej alla Emelies läsare :)
De är hennnes lillsyrra som bloggar här, hehe. Som att Emelie inte har bloggat på 3 dagar så gör jag de åt henne :D
Iaf, cupen va skitrolig ! Och då menar jag de, skitkul va de !
Haha, men jag gjorde något grymt pinsamt, kolla, de va en söt kille som jobba i kafeterian, och då sa jag till Jenna när vi satt och åt ; Jenna, den söta killen i kafeterian ska gå hem snart , så vi måste köpa ngt där, för han hade andra kläder på sig nu . Och Jenna  ba ; Ellinore ?
Jag ba ; va ?
HHahahahaha, och så va han precis bakom oss typ, så jäkla pinsamt !
Men jag vet inte om han fatta att de va jag som sa de, elr om han ens hörde, men ändå , xp.
NU ska vi snart sova, vi sitter vid varsin data i köket och kollar på thecomputernerd01 :)
nattinatti !
/ ellinore
fett coooool bild på mig :)


Juste, bara så ni vet så ska Emelie gå moppeskola imorn och hela veckan, så hon kommer inte blogga på dagen, hhihi

Min packlista!

ser ut såhär, hihi:

Sovsäck
Luftmadrass
kudde
lakan
fotbollsskor
tygskor
tofflor
springskor?
gröna & svarta shorts
matchstrumpor
grön matchtröja
sportBH
benskydd
Vattenflaska
Necesärstuff
PENGAR!
bikini
Handukar (2st)
mjukisoverallen
jeansjacka
BikBoktröjan
trosor
BH

2 jeansshorts
crockerjeansen
strumpor
vampireslinnet
svart linne
carlingslinnet
sovkläder
mobil, laddare
kamera, laddare
discokläder?
PUMA parfymen
solglasögon
 
ska fortsätta packa ett tag, så uppdaterar jag på när jag kommer hem igen, ha en super helg!


Dagen!

Hej !

Idag har det inte hänt så mycket, cyklade övert till Thilda en stund, vi tittade på film och sen var jag tvungen att cykla hem för jag hade träning med Ellinores lag. Det var väldigt roligt, fick väldigt många skrattattacker, haha ! Nu har jag skrivit packlista, jag ska packa imorgon, vi åker klockan 19 på kvällen till Örebro. Det kommer bli bäst ! Vi ska gå på disco på fredag och vi ska nog till gustavsviksbadet och vi får göra vad vi vill bara vi kan spela match! Gud vad bra det kommer bli !
Nu tittar jag på "How I met your mother" sen ska jag nog gå och lägga mig, Godnatt och sov gott!



Dagens låt!


Jätte bra låt, som han har skrivit själv, och han är typ 13 ! Greyson Chance - Broken hearts

Intresting!

Hej sötisar !
Idag har det inte hänt så mycket, vaknade alderles för sent , tittade på flera avsnitt av Beverly Hills 90210. Tiden rullade iväg, så då blev det tid för träning, mamma skjutsade iväg mig, det var kul. Nu sitter jag här, haha. Det är min otroligt händelserika dag. Imorgon ska jag nog hitta på något med Mathilda, vi har inte setts på hela lovet ! Så det blir kul. Har inte precis något mer att säja, ha en bra kväll !
some pics :)


RSS 2.0