Sent

Orkar inte skriva mycket nu, men idag var det skola, hade prov sista lektionen så vi fick sluta efter vi hade gjort det, så jag slutade ett idag! Lyx. haha, sedan cyklade jag tillbaka till skolan vid halv 4 för då skulle jag och min syrra ta "syskonfoto". Sen hem igen, hade träning klockan 8-10, jag vet, det är sent! Men först sprang vi utomhus en timme nästan, en halvmil! Det gick faktiskt bra att springa idag, hittade den perfekta springlåten på mobilen. Sedan efter träningen  var det bara in i duschen, skynda sig som satan för att sedan åka hem. Fast det tog nästan en halvtimme i alla fall at duscha.. Aja nu har jag ätit en skål flingor och nu ska jag gå och lägga mig, gå igenom läxan en sista gång och sedan stiga upp 6 för att göra iordning mig till skolfotot imorgon! KUL-.-' Nu deckar jag snart av trötthet känner jag, godjul

Passionforfashion

hejhej♥

Idag var det skola som vanligt, åkte hem efter skolan. Sedan åkte iväg till staden en stund. Älskar verkligen mina nya knytkängor och jacka! Har inte riktigt något intressant att skriva nu.. Tänkte gå och lägga mig i min säng och plugga det sista till provet. Har inte pluggat mycket alls idag till provet imorgon men det är väldigt lätt. Godnatt!

foto:unknown


fashiontoast

Trött

(skrivet för ca 30 minuter sedan)
hello♥

Idag har det inte hänt mycket, hade skola till halv 4, åkte hem och sen har jag inte rört mig längre än 20 meter sen jag kom hem ungefär, vaäldigt lat dag. Även fast det är känner jag mig väldigt trött redan. Sitter här med ett glas choklad och chillar typ. Tänkte kanske måla naglarna om jag orkar men tänkte nästan gå och lägga mig snart, hehe. Ha det super


Rolig video, parodi på "Love the way you lie" av Eminem och Rihanna

Älskvärt




Jag evt vad ni tänker nu, "men de där var ju de där du la ut förut, lika som bär" och jag älskar dem!
Skopunkten




(funkar inte att vända på bilderna av någon konstig anledning)
Min underbara jacka som jag lovat att visa bilder på. Älskar båda kängorna och jackan väldigt mycket!
Vero Moda


Todays happens

hejhej♥

Idag har det vart en lång dag, först skola, tråkigt, vi hade orintering på gympan och det gick faktiskt mycket bra jämnfört vad det brukar göra, haha. Sedan iväg med syrran till stan, vi skulle kolla kvarteret Igor, det var mycket annorlunda sedan sista jag var där, då var det typ 3 affärer där, nu var det över 20 säkert. Vi gick till monki, lite besviken faktiskt, det var inte så speciellt som de affärerna brukar vara, men idag hittade jag inget där :/ Vi gick och kollade lite i olika affärer också, jag hittade världens finaste skor där, jag lade undan dem. Efter några timmar hämtade mamma oss, hon skjutade mig till min träning efter ett tag. Jag bytte om och så, värmde upp och sedan dags för träning. Det gick ganska bra för mig idag, vi spelade match mot 94orna, och jag gjorde faktiskt ett mål, glad! Sedan skulle vi duscha (hur fan stavas det igentligen?) och sedan var det fotografering med laget, jag hade glömt min matchtröja, för jag hade inte tänkt så mycket på att vi skulle fota oss, men som tur var hade de en tröja över där! Efter fotograteringen så fick jag skjuts till Irsta och jag cyklade från macken. Så nu är jag hemma och helt slut! Det är min dag i stor förkortning, hehe.

Och vet ni vad som lös upp min dag och vecka idag? När jag kom hem för ca en timme sedan så överaskade mamma mig med att hon hade köpt de underbara skorna från skopunkten, gissa hur glad jag blev. Tack så mycket!



Dessa låtar spelas flitigt hos mig just nu, love!


 Jason Derulo - Ridin Solo


Jasmine Kara - Try my love


Mike Posner - Cooler than me
 

Vardag igen

hej♥

Igår vaknade jag vid 12, haha! Jag hade samling till matchen klockan 3, det var inte så kul på matchen, det gick inte så bra för oss. Efter hade föräldrarna möte, så alla spelarna fick vänta på dem för vi hade ingen skjuts. Jag och becca sköt, passade och slängde oss i målet, haha, höll på att dö av skratt! Sedan hem och duscha, sedan hade mamma köpt pizza, mycket gott! Tog det lugnt hela kvällen, sen somnade jag. Vaknade utvilad nästa morgon, det är alltid trevligt. Har ätit stekt ägg på macka och choklad till, mycket gott. Nu ska jag gå och klä på mig och göra iordning mig, sedan cykla till skolan med Thilda. Ha en bra dag!

Lika som bär



Match långt bort

hej ♥

Igår hände inget speciellt, en vanlig skoldag, på kvällen var det fotbollsträning, det gick väldigt dåligt för mig, kan jag bara säga, hehe. Men idag har vi haft studiedag så jag kunde vara uppe ganska länge faktiskt, hehe. Jag såg på Idol och sedan började typ en Insane film, somnade haft innan jag han ta mig upp till min säng och klockan var bara halv 12. Idag sov jag länge, till nästan 11! Trevligt. Jag tog en sväng till macken och köpte matsäck till matchen jag ska på ikväll. Det ligger typ 3 timmar bort, så det är samling om typ 50 minuter, nu ska jag ta det lugnt tills dess, vi kommer komma hem typ 1 inatt, väldigt onödigt att åka ända dit för att spela en match! Men kul ska det bli i alla fall, första seriematchen i handbollen för iår! Ha det så bra


Love Life

Igår var en lite annorlunda kväll, det är allt jag säger, hehe. Idag var det vanlig skoldag, sedan åkte jag hem och tog det lugnt, gjorde en liten "röra" för att måtta mitt sötrug, haha, mycket vackert! På kvällen kom Thilda över, vi skulle göra HKn som är till imorgon, haha, bra gjort tycker jag faktiskt! Min hjärna håller på att sprängas av alla låtar jag lyssnat på, men kan inte sluta lyssna på spotify för det är så bra! Musiken altså. Nu ska jag väl kolla på tvn lite, kolla igenom fysiken till imorgon, kan det ganka bra aif! Godjul

Känner mig liten galen för tillfället,haha, topmodel nästa?

Killen me softly, school

Hej cuties♥

Idag har det vart en lång skoldag, när vi slutade fårn matten så trodde jag att dagen var slut så jag tog på mig ytterkläder och var påväg ut när jag fick den isande kälslan i magen om att jag hade glömt något, då hade vi såklart eloevensval i två timmart till -.-' väldigt drygt, men nu är jag i alla fall hemkommen! Idag har jag för första gången haft på mig min nya vinter slash höst - jacka. Den är så himla fin, I♥it! jag måste ladda upp bilder på den snart som jag sagt, hehe.

Nu blir det hem till Thilda och kolla American Pie, haha !


Inte mycket tid över

hej allihop♥

Idag har det vart stressigt, efter skolan, hem fort som attan, laga mat, pannkakor som var mycket gott faktiskt. Sedan var det bara att åka iväg igen, idag hade vi match i Fagersta av alla ställen, tog typ en timme att åka dit, drygt. Kul match, vi skulle ha vunnit tycker jag men det gjorde ett mål i slutet, 2-2 blev det. Hem ducha och nu sitter jag här, måste göra läxa och äta sen är det sov time. Kort inlägg idag bara, hadet bra!


Another day

Hej

Idag har det hänr absolut ingenting, har bara vart hemma hela dagen, tittat på tv m.m. Kände att jag ville ta det lugnt idag för jag har vart helt slut hela veckan typ. Sköönt.
Men nu ska jag sova, ses imorgon!



haha, jag har haft denna låt på hjärnan hela dagen! X)


Red head


Är det bara jag som älskar rött hår? Jag vill ha det! Jag vet inte om det skulle passa så bra på mig dock, men det är så himla fint! Kanske skulle jag passa i en ljus ton av rött, vet inte riktigt..

Real sad

Bara jag som får ont i magen av bilder som dessa?



(bildkälla)

För det första känner man sig väldigt tjock när man ser dessa stackars tjejer.
För det andra ser det ut som de missbrukar sin hälsa genom att äta typ inget.
Tycker synd om dessa tjejer, hur kan de känna sig lyckligt lottade när det krävs dessa konsekvenser? Vad händer med världen igentligen?

We no speak americano


Cool video, haha.

The Last Song

Altså, vart ska jag börja? Det är den bästa filmen jag har sett! Ronnie och hennes lillebrorsa måste spendera sommaren med deras pappa, som flyttade långt bort när han skilde sig med deras mamma, Rollie är en rebellisk tonårstjej som inte alls vill åka dit. Hon träffar en kille som hon inte alls gillar först men sen ser hon hans ljusa sidor, hehe. Hon börjar gilla honom mer och mer. Sedan blir hennes pappa sjuk och då vill hon spendera så mycket tid som möjligt med honom.

Altså gud vad jag grät av den, flera liter kändes det som, haha. Atså om du inte har sett den såp MÅSTE du göra det! Du kommer inte ångra dig!


Rubrik

Hej♥

Igår var som sagt Irstalunken, Becca kom hit ca 7 igår och så gjorde vi ordning oss, vi fick lite bråttom, hehe. Med den vita färgen i ansiktet. Vi fick springa till bussen, och när vi var ca 10 meter från "busshållplatsen" så åker den förbi och vi hinner inte med den! Då fick vi fråga om Lasse kunde skjutsa oss, kom till skolan när "avprickningen" hade börjat. Alla var så fina i sina utklädnader, haha. Men Becca och jag var snyggast! Sedan var det uppvärmning, och sedan gick startskottet, lite jobbigt att gå över 8 km men kul var det med alla kompisar. Sedan prisutdelning. Åkte hem och typ dog av trötthet, efter några timmar skulle jag iväg till träning. Altså jag var så trött att jag typ kunde somna. Fast det gick väl bra. Sen åkte vi hem, cyklade hem från Julia. Sedan hade mamma köpt Spicy Hot till mig, gott! jag har inte ätit det på väldigt länge. Sedan åkte jag iväg till Mathilda för att titta på Idol, roligt var det! Det var det enda jag hade ork till efter en tuff vecka. Kollade lite på datorn m.m.Sedan åkte jag hem igen, tittade på The Last Song och gud vad den var bra! Sedan gick jag och lade mig, trött som tusan! Idag har det inte hänt så mycket, träning idag också. Ha det så bra!

Irstalunken imorgon

Hej♥

Orkar inte blogga så mycket nu, altså, jag bloggar typ en gång per dag, haha. Men jag har inte vart hemma idag heller. Först skola, sedan åkte jag och Becca till staden idag också, vi kollade på det sista inför utklädnaden och Irstalunken imorgon. Sedan åkte vi direkt till fotbollsträningen, det var roligt. Kom hem drygt 8, duschade m.m. Nu vill jag sova! Imorgon kommer Becca hit ca 7, då ska vi göra iordning oss här sedan åka buss till skolan. Ha det såbra! gladmidsommar, godjul peace out!

Panthomime

helloisan♥

Idag har vart en stressig dag, först skola, jag och några kompisar satt i röstlokalen som sagt, det var ganska tråkigt alla hade typ redan röstat när vi bytte av några andra, men man slapp lektioner i alla fall ! Sedan åkte jag och Becca ner på stan för vi skulle köpa saker till irstalunken på fredag (ett lopp, man ska springa/gå ca 8 km, man får vara utklädd, det har blivit tradition, hehe) Vi ska vara mimare/panthomimer, haha vi kommer bli snyggast! Förra året vann jag och Malin för att vi var ..jadu, bäbisar/änglar. Vi köpte lite saker, fast vi hann inte köpa allt för att jag skulle vara matchvärder för damlaget, kvart över 6, så vi fick lite bråttom. Vi ska åka ner igen imorgon och köpa allt, godis m.m. Det var väl okej på matchen, jag och en till i laget fick i uppg. att moppa planen om det kom svett, blod m.m. men det blev inge blod och därmed inge torka, vi fick platser på första parket, ca en meter från planen, haha. Så nu tittar jag på mimare på google/YouTube och måste plugga till provet som är imorgon, tror inte att det kommer bli så svårt precis, men alltid bra att vara förberred, hehe. Ha det bra !


Schoolday as everyday

hej ♥

Förlåt för att jag bloggar så sent på kvällarna men tidsoptimist som jag är så skjuter jag upp allt till sista sekunden. Vanlig skoldag idag, typ, cyklade hem med Mathilda, as usual. Jag bakade kladdkaka, sedan åt jag mat och kladdkaka till efterrätt, hehe, smaskens! Fast problemet är att nu känner jag mig way to tjock, har inte rört på mig alls idag.. Tittat på idol och 2 1/2 män, ja, det är det som hänt idag, mycket, haha! Nu ska jag gå och lägga mig, jag tänkte att jag skulle somna tidigt men nej, tidsoptimisten blir ju inte bättre. Imorgon ska jag först på staden med Rebecca och Mathilda, det är ju irstalunken på fredag och vi måste inhandla saker vi ska ha på oss, vi ska klä ut oss till mimare, hehe, det blir kul ! Sedan ska vårat handbollslag vara matchvärder till damlaget, det är tråkigt och det är bara tidsstjälande! Jusste imorgon är det skolval, jag ska stå i den där vallokalen och 1. ge ut valkuvert 2.pricka av alla 6-9or som ska rösta och 3. lägga i kuverten i valurnan. Kul för er att veta! Godnatt och hejdå. Fred ut (mycket coolt)





bilder från knightcat ♥

U´re driven me mad


Dessa skor är jag helt galen i, jag MÅSTE helt enkelt a dem! Jag måste betala halva om jag ska köpa dem eftersom jag fick jackan som också var ett måsteha-köp (som jag älskar!) så jag ska nog slå till på dessa också, för just nu känns det som att jag inte han leva utan dem!

Monday today

hejj♥

Idag har det inte hänt något speciellt precis, vanlig måndag, jag åkte hem till Mathilda en stund och spelade på hennes gitarr, hehe. Den låten jag ska spela i musiken är en svår låt, MVG-låt, och jag kan inte spela gittarr, gittar, gitarr (hur stavas det egentligen?) så jag måste träna extra än på lektionerna. Vi kollade lite på thecomputernerd01 på YouTube också, haha, mycket skratt! Åkte hem och åt mat med mera, sedan var det dags för träning, inte kul träning alls för mig. Jag har tittar på tv när jag kom hem, hade ingen ork till annat, nu ska jag sova, trött, måste fixa outfiten och packa väskan på morgonen imorgon , brukar vara duktig att bestäma och göra det dagen innan, men som sagt hade jag ingen ork, ha det great!



Detta är min och Thildas favoritfestarlåt, haha !

 


Ny jacka!

hej♥

Idag har jag spenderat mestadels av dagen på staden, med mamma. Vi skulle kolla på sakerna jag såg igår som jag verkligen vill ha, det är en jacka och ett par knytkängor. Och jag är så glad för att jag fick jackan! (skorna ska vi fundera lite mer på, de är inte gratis..) Jag älskar den, den är annorlunda och helt underbar! haha. Från Vero Moda, ska lägga upp bilder på den inom kort.

Resten av dagen har jag och gjort ingenting egentligen,tagit det lugnt. Nu tänkte jag lägga mig i min säng och kolla på 27 dresses. Hadet så toppen!


Stadsvisit

heycuty!

Idag blev det en stadsvisit med vännerna Malin och Amanda, gick och kollade på kläder m.m. i några timmar, gick bland annat till myrorna som jag typ aldrig har vart på och det var så hemskt! Förlåt ni som gillar begagnat, men altså jag fattar inte hur folk kan sätta på sig kläder som vem som helst kan ha haft innan, igrott smuts, det kan var vad som helst som sitter fast i kläderna, förstår bara inte hur man kan sätta på sig något sånt, jag skulle känna mig äcklad och nä, fet diss till begagnat, vintage eller whatever det heter för att få de att låta lyxigare men namnet förändrar inte saken.

I alla fall, jag köpte "tussar" till foundation och, ja det var typ it tror jag. Såg två "måsteha" saker, som jag kanske ska gå kolla med mamma på imorgon!


Inspiration



foto: Källa

källa


källa


Calabria

Helu♥

Idag var det skola, igen, vi hade både bild och musik idag, trevliga lektioner det! Efter skolan cyklade jag hem med Mathilda, sedan äta mat och iväg på handbollsträning, roligt som vanligt, åkte hem och kollade lite på internet med mera, sedan åt jag mat, biff med kroketter och bearnesås, smaskens. Jag tittade på Idol och nu sitter jag och haft mamma och kollar på pirates of the carrebean, trevligt. Imorgon ska jag på stan med Amanda och Malin tror jag, ruligt, nu måste jag fortsätta titta på filmen, ha en bra kväll!

Unspecial moments

Heelu♥

Idag efter skolan åkte jag till trafikskolan igen, sedan åkte jag hem, trevligt värre! Hade träning halv 7 så fick lite bråttom, kul på träningen, nu ska jag gå igenom det sista på läxorna och sedan sova, känner att det här inlägget var mycket värt..

Video på en bra kille som var med idol!

No one knows a thing

Linne & tights - H&M
Skor- convece
Halsband - Glitter
Skinnjacka - Skinngubben (Köping)
Väska - Marknaden
Outfit för någon vecka sedan

Högre än träden når

Hello cute!

Sitter nu och dricker choklad med vispad grädde och tittar runt lite på intranätet. Idag har det inte änt så fasligt mycket, efter skolan åkte jag till trafikskolan och klarade 2 datatester, bara 2 som jag ska klara kvar nu, sedan är det uppkörning, prov och efter det är jag klar! Nyss åkte jag och Ellinore till stallet och tog in några hästar, kom på att jag måste duscha idag också, får väl ta och göra det snart.

Jag har hittat en jättefin tröja (tycker jag) i garderoben som mamma hade på 90-talet, den är batikfärjad och har många färger, lite hippie-stil måste jag nog säga, jag tänkte börja använda den snart, me like!
Imorgon är det torsdag, gud så fort det går!


Lovely shoes


De kommer här ifrån och jag skulle inte ha något emot om de stod hemma hos mig, faktiskt så skulle jag älska det!


Hahaha


thecomputernerd01♥


Lazyday

hej♥

Igår åkte jag till Hälla med Ellinore, vi skulle kolla på plattång, det slutade med att hon köpte en för 200 på Maxi, hmm, vi får se hur bra den är. Jag funderar istället på att köpa en plattång från märket Gama, vet någon om det är bra? Idag kom jag hem alderles nyss, hade studiehörna i skolan, så fick lite gjort iaf! Idag ska jag nog bara ta det lugnt, får se vad som händer. ha det toppen!

Träningträningträning

hej♥

Helgen har vart great, har lite träningsvärk nu bara, hehe. I fredags hade vi en handbollsträning i 1,5 timme, efter den duschade vi, sedan åkte vi till en tränares dagis, där vi skulle sova över. Vårt lag åt tacos där, sedan pumpade vi upp madrasserna m.m. Sedan gjorde vi inget sp, spelade kort och skojsade lite. Efter några timmar så skulle vi sova, typ somnade direkt. Nästa dag skulle vi springa 2,5 km på tid, efter det tränade vi handboll, sedan åt vi lunch. Sedan var det något firande för typ mimer hade fyllt 90 år, och det har inträffat ett mirakel! Han som var sååå snygg på marknaden förra veckan var där!

Vi gick tillbaka till träningshallen efter ett tag, hade ett litet möte, sedan började vi det långa träningpasset som pågick i 3 timmar! Jag hade en jättebra träning då, efter den så var kickoffen slut. Jag var väldigt slut, tog det lugnt hela kvällen. Jag vaknade ca 10 dagen efter men typ somnade om till 12, sedan gick jag upp och åt frukost tog det lugnt, jag tittade på eclipse för någon av ellinores kompisar hade brännt den, fast det var inte så bra kvalité och typ halva filmen var borta, haha. Sedan var det fotbollsmatch och det vill jag inte yttra mig om, höhö. Nu är jag bara liiiite slut efter ca 8 timmars träning i helgen, nu tittar jag på film, ska gå och löägga mig om ett tag, ha det super!

Träningshelg!

Hej

Om ca 10 minuter ska jag på träningsläger/kickoff med mitt handbollslag, ska sova över på en av tränarnas jobb, hehe, dagis. Så idag ska vi träna 1 träning och imorgon 3 varav en ute. Så det kommer bli great, och på söndag har jag fotbollsmatch igen, hehe. Väldigt mycket träning inplanerad i helgen. Kommer inte uppdatera, ha det så bra ♥



Sleeptime

Hejsan♥

Kom hem från matchen för ca 1 timme sedan, vi förlorade, det gick inte så bra, askallt, hade på massor med linement. Fick typ 5 skott på benen, och gud vad det sved, kändes som att jag skulle börja gråta, jeasus.. Nu ska jag snart gå och lägga mig, eller är redan i min säng, och äter, haha.

Summeroutfit

Top - H&M
Shorts - H&M
Skärp - Gina
(outfit för några veckor sedan)

Summeroutfit

Top - H&M
Shorts - H&M
Skärp - Gina
(outfit för några veckor sedan)

Need inspiration!

Hej♥
Idag har det inte hänt något speciellt, skola som vanligt, kom hem för inte alls länge sen, sitter  i mitt rum och laddar in bilder i datorn. Behöver inspiration, ska kolla lite modebloggar och se om det är något jag kan hitta, vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jaja, ikväll är det match i alla fall, mot syrianska, vi MÅSTE vinna! Det finns inget annat alternativ altså. 
Jag och Anna = Best Friends ♥
otroligt vackra! :D

He faced the world alone


Eliza Doolittle - Skinny genes

Leggings

Det blev ett nytt inköp idag också, ett par leggings, med fejkat "skinn" på framsidan. 99:- H&M

Syns inte så bra hur de ser ut, tagen med webcam.


Lista

10 FAVORITER
Färg: Hmm, det beror på vad, har ingen speciell
Mat: Chinafood
Band: Ingen sp, gillar mest artister märkte jag
Film: Valentines day och Twilight Saga
Bok: Hemsökt och Kyssmistag i sjunde kärlekshimlen
Sport: Handboll och fotboll
Årstid: Vår & sommar
Veckodag: Torsdag
Glassmak: Choklad, vad var det för fråga? ;)
Tid på dygnet: Kvällen ofc

8 FÖR TILLFÄLLET
Humör: Fundersam..
Smak: Ostbågart, höhö..
Kläder: Jeans och vit tröja
Nagellack: Inget
Tid: 20.01
Omgivning: I mitt rum
Irritationsobjekt: att jag inte kan spela gitarr

5 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina nära vänner: No, groose
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nejjdå
Badat naken: Ja
Varit med på TV: Ja, på gudstjänst för några år sedan X)

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: My bestfriend Anna
Du tycker om: Jag tycker om många personer, någon blir utelämnad om jag börjar rabbla upp dem så struntar i det
Du inte gillar: Våldtäcktsmän och kriminella

2 VAL
Kaffe eller te: Inget, försöker lära mig att dricka te men det är ju äckligt, ska försöka ikväll också, påminn mig, haha
Vår eller höst: Vår, såklart!

1 ÖNSKAN:
Att jag får det jag önskar♥

RSS 2.0